Shop
Ultimele 100 de articole

5 motive pentru care NU reuşeşti să te angajezi

05 august 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-loc de munca

Este o perioadă dificilă pentru oricine îşi caută un loc de muncă, ţinând cont că sunt foarte mulţi candidaţi pe piaţă, dar foarte puţine joburi bune puse la bătaie.

Cu toate aceste „bariere”, există şi numeroşi candidaţi care au reuşit să pună mâna pe un post de vis, fără pile şi fără a fi teribil de norocoşi.

Dacă nu te numeri printre aceştia, iată care sunt motivele principale pentru care nu ai reuşit încă să te angajezi:

1. Nu ai nicio idee despre ce îţi doreşti. Dacă tot ce ştii este ca vrei un post „de vis”,dar nu înţelegi ce înseamnă acest lucru pentru tine şi ce domenii ţi se potrivesc, nu vei reuşi să te angajezi. „O să transmiţi asta recrutorului şi o să perceapă că a te angaja pe tine este un risc. Ce angajator bun vrea să recruteze pe cineva care nu are nicio direcţie, care nu are nicio cale şi care merge în toate zonele?”, spune Eduard Ezeanu, coach în carieră.

 

2. Te răzgândeşti. Nu este recomandat să descoperi că ceea ce credeai că îţi doreşti nu este tocmai ce vrei să faci cu adevărat.

 

3. Îţi stabileşti obiective de neatins. „Mulţi tineri cu care vorbesc au o imagine total nerealistă asupra procesului de angajare. Au senzaţia că ar trebui să reuşească să obţină o slujbă în doar câteva săptămâni”, explică Eduard Ezeanu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET/

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.