Shop
Ultimele 100 de articole

15 lecţii nepreţuite de la celebrul Bill Gates

14 octombrie 2015, , Vizualizări:
2015.10.13-10-lectii-Bill-Gates

Cine ar putea fi cel mai în măsură să dea sfaturi despre succes şi prosperitate, dacă nu Bill Gates, cel mai bogat om din lume…?Aflat de mulţi ani în topul listei celor mai bogaţi miliardari, potrivit revistei Forbes, Bill Gates a devenit celebru prin compania Microsoft, cea mai mare companie de software din lume.

Însă la momentul actual acţiunile deţinute la Microsoft reprezintă mai puţin de 20% din averea lui. Bill Gates a devenit un investitor cu un portofoliu foarte diversificat, ce include proprietăţi imobiliare, acţiuni la numeroase companii din diferite domenii precum şi obiecte de colecţie.

Nu în ultimul rând, Bill Gates este extrem de implicat în activităţi caritabile, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele şi care este cea mai mare fundaţie caritabilă din lume.

Bill Gates este, totodată, o sursă de inspiraţie pentru oricine. Modul lui de gândire a revoluţionat lumea în care trăim şi a avut un impact evident în vieţile noastre.

 

Iată 15 lecţii despre succes şi prosperitate de la Bill Gates, ce au rămas în istorie ca fiind o sursă de inspiraţie pentru milioane de oameni:

1. „Succesul nu este un profesor bun. Îi amăgeşte pe oamenii inteligenţi, făcându-i să creadă că nu vor greşi niciodată.”

2. „Este bine să sărbătoreşti succesul, dar este mult mai important să înveţi din greşelile făcute”.

3. „Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jigneşti pe tine însuţi”.

4. „Înainte să faci ceva perfect, fă ceva perfectibil.”

5. „Cei mai nemulţumiţi clienţi ai tăi sunt cea mai mare sursă de inspiraţie.”

6. „Întotdeauna supraestimăm schimbările ce vor avea loc în următorii doi ani, dar le subestimăm pe cele ce se vor întâmpla în următorii 10.”

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.