Shop
Ultimele 100 de articole

10 “semne” că eşti pe cale să devii milionar

28 august 2016, , Vizualizări:
2015.07.05-10-semne-milionar

Probabil că ideea de a deveni milionar ţi se pare o pură fantezie, însă nu este chiar aşa…  A avea succes, a deveni prosper şi apoi milionar, ei bine toate acestea se datorează unui mare număr de obiceiuri şi activităţi zilnice.  Ele pot fi identificate analizând felul în care oamenii bogaţi îşi organizează o zi obişnuită.

Iată mai jos 10 motive datorită cărora eşti pe cale să devii milionar, chiar dacă poate că încă nu-ţi dai seama de acest lucru.

 

1. Îţi stabileşti întotdeauna ţeluri înalte.

Dacă eşti genul de persoană care încearcă mereu să obţină rezultatele cele mai bune şi nu eşti un adept al principiului “lasă că merge şi aşa”, înseamnă că ai exact modul de gândire al unui milionar.  Iar dacă doreşti să devii bogat, gândeşte la scară largă şi propune-ţi ca ţel să ajungi la 10 milioane, nu la unul!

 

2. Ai o minte deschisă.

Nu-ţi este teamă de ideile noi şi ştii că o minte închistată blochează curajul, încrederea şi imaginaţia.  Cei care au ajuns milionari sunt cei care au reuşit să-şi schimbe gândirea despre bani, succes şi prosperitate.

 

 

3. Foloseşti timpul în mod eficient. 

Înţelegi că timpul este mai important decât banii în sine.  Astfel încât preferi să angajezi pe cineva pentru lucrurile la care nu te pricepi prea bine pentru ca tu să ai timp să te concentrezi pe activităţile la care eşti foarte bun.

 

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax