O tanara a slabit 32 de kilograme in cursul unui an si jumatate: iata ce regim a urmat! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

O tanara a slabit 32 de kilograme in cursul unui an si jumatate: iata ce regim a urmat!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Diete sanatoase » O tanara a slabit 32 de kilograme in cursul unui an si jumatate: iata ce regim a urmat!
Un accident minor, ”soldat” cu o fisura la picior, nunta unei cunostinte si multa ambitie. Au fost ”ingredientele” din reteta de slabit a Ancutei Coman (27 de ani), o tanara din Timisoara specializata in Resurse Umane, care a reusit, in decurs de un an si jumatate,  ce multora dinte noi ni s-ar parea imposibil: sa dea jos 32 de kilograme. Iubeste mancarea buna, neaparat acompaniata de cei dragi, a dus lupte grele sa se obisnuiasca cu un regim recomandat de nutritionist, dar si sa sparga rutina si sa faca si altceva: sport. Un stil de viata sanatos este principiul dupa care tanara se ghideaza acum, iar noi i-am aflat povestea inspirationala. Citeste si tu, in randurile de mai jos, ce dieta a urmat Ancuta, cum a izbutit sa tina piept tentatiilor culinare si cat de mult i-a schimbat aceasta experienta existenta.
Divahair.ro: Cu ce te ocupi?
Ancuta Coman: Desi e o intrebare simpla, imi este de multe ori greu sa raspund la ea. De 5-6 ani lucrez in domeniul resurselor umane (recrutare, training, teambuilding si consultanta), dar pe langa asta am si multe proiecte care ma pasioneaza si carora le dedic timp, cum ar fi proiectul meu de suflet, „Copii si Zane”, un ONG din Timisoara pentru care fac partea de fundraising, si blogul meu, ancutacoman.ro, pe care scriu de mai bine de 6 luni despre experientele si trairile mele.
Citeste mai multe pe DivaHair.ro.

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 09/05/2017