Dieta Hollywood. Cum sa pierzi 5 kg in doua zile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta Hollywood. Cum sa pierzi 5 kg in doua zile

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Diete sanatoase » Dieta Hollywood. Cum sa pierzi 5 kg in doua zile
Dieta Hollywood

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre Dieta Hollywood. Cat este de sanatoasa, care sunt principiile si ce intrebari sa pui inainte sa incepi dieta Hollywood.

Origini dieta Hollywood

Dieta Hollywood a fost creată de Jamie Kabler, autoproclamat „consilierul nutriţionist al vedetelor”. Kabler a inventat „Dieta minune de 48 de ore de la Hollywood” după ce a vizitat un spa european pentru a-şi rezolva problemele cu greutatea. Apoi a decis să-i ajute pe oameni să slăbească şi să-şi detoxifieze organismul. Potrivit site-ului original al dietei, aceasta a fost lansată în decembrie 1997, iar de atunci peste 10 milioane de oameni au testat-o.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Principiile dietei Hollywood

Efectul de slăbire şi de detoxifiere a dietei miracol de la Hollywood este datorat de consumul mare de lichide (suc natural de fructe şi apă plată) în 48 de ore, fără să mănânci altceva. Sunt interzise chiar băuturile care conţin calorii, apa minerală şi gumă de mestecat. Nu sunt permise, de asemenea, cafeaua, consumul de alcool şi fumatul. Dieta este recomandată doar o singură dată pe lună, deşi mulţi o practică o dată pe săptămână. Urmând această dietă poţi pierde aproximativ 5 kilograme în 2 zile.

Citeste si: Dieta cu humus. Slabeste sanatos 3 kg pe saptamana

Beneficii dieta Hollywood

Având în vedere faptul că se beau numai sucuri de fructe naturale şi apă plată, organismul se detoxifiază prin reducerea consumului de băuturi acidulate, sucuri cu zahăr, cafea, ţigări etc. care contribuie la deteriorarea stării de sănătate.

Este adevărat că se pierd kilograme însă acestea sunt mai degrabă un efect al diminuării retenţiei de lichide şi nu al pierderii de grăsimi. În plus, dacă nu se renunţă la obiceiurile alimentare nesănătoase, kilogramele date jos în urma acestei cure vor fi redobândite.

Riscurile dietei Hollywood

N-ar trebui să urmeze această dieta femeile însărcinate sau cele care alăptează, cei care suferă de diabet sau iau diverse medicamente. Însă, oricine vrea să urmeze această dietă trebuie să-şi asume faptul că vor avea un consum de calorii redus drastic. Nu este recomandat să începi o astfel de dietă dacă nu ai vorbit întâi cu medicul de familie sau cu un nutriţionist.

Deşi prin această dietă se aduce un aport sporit de vitamine datorită sucurilor naturale de fructe, sunt reduse drastic proteinele şi grăsimile. Cei care urmează această dietă pot avea crampe intestinale, dureri de cap şi o stare de moleşeală.

Repetările dese ale acestei diete pot avea efecte serioase asupra sănătăţii.

Nu rata nici: Dieta mediteraneana. Ce si cum trebuie sa mananci

Întrebări pe care să le pui medicului

– Este această dietă sigură pentru mine­?

– Mă ajută această dietă să slăbesc pe termen lung?

– Trebuie să iau alte suplimente alimentare sau multivitamine dacă ţin această dietă?

– Îmi permite starea de sănătate să urmez această dietă pe termen lung?

Imagine de silviarita de la Pixabay

Data articol: 01/08/2021