Dieta cu SFECLĂ ROŞIE - îți purifică sângele și te ajută să slăbești - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta cu SFECLĂ ROŞIE – îți purifică sângele și te ajută să slăbești

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Diete sanatoase » Dieta cu SFECLĂ ROŞIE – îți purifică sângele și te ajută să slăbești
Beneficiile sucului de sfecla rosie

Sfecla roşie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrându-se ştiinţific că are cea mai mare forţă în lupta cu tumorile.

Este considerată cel mai puternic purificator al sângelui. Pe lângă numeroasele beneficii pe care le aduce sănătății, sfecla roşie are mai puține calorii decât vă puteti imagina, fiind un element de bază ȋn diete.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Sfecla roşie se poate consuma sub diverse forme, fie crudă sau fiartă, fie sub formă de sucuri, fie în supă sau în piureuri, fie la cuptor. O mulţime de preparate culinare pot căpăta culoare, savoare şi un plus de vitamine prin simpla adăugare a sfeclei roşii.
Spre deosebire de alte preparate, sfecla roșie nu-și pierde mare parte din vitaminele și microelementele pe care le conține.
Cura de slăbire bazată pe consumul zilnic de sfeclă roșie durează o săptămână, timp ȋn care puteți pierde până la 5 kg:

Ziua 1: sandwich cu pâine prăjită, piept de pui rece, roșii și ulei de măsline, orez fiert cu legume și salată de sfeclă roșie crudă, supă caldă de sfeclă roșie, morcovi, țelină și pătrunjel.

Ziua 2: lapte acru și porumb fiert, grătar de vită cu salată de sfeclă roșie și leurdă, supă rece de sfeclă roșie, buchețele de conopidă ȋnabuşită şi pastăi de fasole verde fierte.

Citeste continuarea pe ANTENASATELOR.RO.

Imagine de Photo Mix de la Pixabay

Data articol: 24/08/2015