Cura de detoxifiere cu mere – îţi curăţă organismul şi te ajută să slăbeşti! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cura de detoxifiere cu mere – îţi curăţă organismul şi te ajută să slăbeşti!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Diete sanatoase » Cura de detoxifiere cu mere – îţi curăţă organismul şi te ajută să slăbeşti!

Mărul este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. De fapt, ele sunt adesea recunoscute ca fiind un „centru de putere nutrițională”. Bogat în vitamine: A,C,E,si K, precum şi complexul de vitamine B, merele sunt o mare sursă de polifenoli (acționează ca un antioxidant) și pectină (ajută la curăţarea vaselor de sânge). În plus, acestea sunt bogate în fier, potasiu, fosfor, calciu,biotină și acid folic.

Multiplele beneficii ale consumului de mere ne fac să ne bucurăm de o sănătate de fier şi, în egală măsură, oferă satisfacţii frumuseţii.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Pentru a beneficia de avantajele pe care merele le aduc sănătăţii noastre şi pentru a ne regenera metabolismul, vă propunem o dietă de detoxifiere, care aduce rezultate şi în lupta cu kilogramele în plus.

 

Cura de detoxifiere durează 7 zile. În primele două zile are loc pregătirea organismului, urmează 3 zile de curățare, apoi 2 zile de tranziţie spre o dietă normală. Ca în orice cură de detoxifiere, în corpul tău se va instala o stare de oboseală, cauzată de faptul că organismul tău lucrează suplimentar la procesul de eliminare a toxinelor.

 

Zilele 1 & 2

Se consumă: suc verde (de mere), piureuri, fructe, salate, proteine slabe (cantități mici), legume fierte și cereale integrale limitate, cum ar fi orez sau quinoa. În ziua a doua, poţi consuma doar salată verde simplă sau fructe (mere) pentru cină şi nu mânca dupa 19.

Evitați: alcoolul, carbohidraţii, alimentele procesate, zahărul, cartofii, lactatele, soia, cafeaua și supraalimentarea.

 

Citeste continuarea pe ANTENASATELOR.RO.

Data articol: 14/09/2015