3 sfaturi sa-ti iubesti kilogramele. Atatea cate sunt! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 sfaturi sa-ti iubesti kilogramele. Atatea cate sunt!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Diete sanatoase » 3 sfaturi sa-ti iubesti kilogramele. Atatea cate sunt!
sfaturi sa-ti iubesti kilogramele

Fie ca esti la greutatea ideala, fie ca ai prea multe sau prea putine kilograme, acest articol este pentru tine! Cu ajutorul lui vei invata sa iti iubesti kilogramele, atatea cate sunt. Facand acest lucru iti va fi mult mai usor sa alegi un comportament sanatos in ceea ce priveste alimentatia, miscarea si odihnea.

Iata, asadar, 3 sfaturi sa-ti iubesti kilogramele!

1. Concentreaza-te pe ce iti place

Nimeni nu este perfect. Si nu trebuie sa te concentrezi pe ceea ce nu-ti place la corpul tau sau la greutatea ta. Schimba-ti punctul din care privesti lucrurile si accepta-te asa cume sti.

2. Remediaza autocritica

Nu fii prea dur cu tine insuti. Trateaza-te asa cum ti-ai trata cel mai bun prieten. Fii atent la dialogul intern. De fiecare data cand te surprinzi spunand ceva negativ despre tine, retrage-ti imediat cuvintele si inlocuieste-le cu ceva bun.

3. NU te mai compara cu altii

Capcana comparatiei cu altii este foarte periculoasa. Fa un pact cu tine insuti si inceteaza acest proces prin care te supui unei analize foarte stricte, fie ca vorbim despre cariera, kilograme, modul in care arati, statutul familial sau averea. Nu poti fi bun la toate, dar cu siguranta ai ceva ce este numai al tau.

Sursa: shape.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 16/05/2022