TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale
TESTUL COPACULUI

Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Alege unul dintre cei 6 copaci. Nu sta prea mult pe ganduri. Vei afla caracteristica dominanta a personalitatii tale.

Copacul # 1 – Liniste si responsabilitate

Daca ai ales copacul cu numarul 1, esti o persoana responsabila. Ai simtul umorului dezvoltat si faci fata provocarilor cu umor si cu zambetul pe buze. Linistea si calmitatea de care dai dovada pot fi atat un punct forte, cat si un punct slab. De ce? Pentru ca ai tendinta sa faci pace, chiar daca ar trebui sa lupti pentru dreptatea ta. Pe de alta parte, aceasta pace iti poate aduce un mediu armonios acasa si la serviciu.

Copacul # 2 – Cooperare si consideratie

Daca ai ales copacul cu numarul 2, esti o persoana care pune foarte mare accent pe cooperare. Iti place sa te intelegi bine cu oamenii, sa faci echipa cu oricine. Esti o fire rabdatoare si asculti cu atentie problemele oamenilor. Reversul medaliei poate fi faptul ca, uneori, iti poti pierde propria originalitate doar de dragul de a le face celorlalti pe plac.

Copacul # 3 – Inteligenta si generozitate

Daca ai ales copacul cu numarul 3, esti o persoana generoasa, gata oricand sa le sara celorlalti in ajutor. Inteligenta de care dai dovada te ajuta sa rezolvi orice problema. Mai mult, esti o persoana care reuseste sa prevada anumite evenimente si astfel, iti poti lua din timp masuri de precautie.

Copacul # 4 – Sensibilitate si creativitate

Daca ai ales copacul cu numarul 4, esti o persoana care straluceste in orice imprejurare. Esti o fire creativa si iti place sa iesi tot timpul in evidenta. Aceasta creativitate te va ajuta sa iesi din probleme si sa-ti dea impulsul de a-ti indeplini toate visurile.

Copacul # 5 – Munca si eficienta

Daca ai ales copacul cu numarul 5, esti una dintre cele mai muncitoare persoane. Prin munca vei depasi toate obstacolele care iti apar in cale. Esti o fire ambitioasa, hotarata care nu lasa nimic in urma. Acest lucru te va ajuta sa fii foarte eficient in ceea ce faci. Vei culege tot timpul roadele muncii tale

Copacul # 6 – Imaginatie si precizie

Daca ai ales copacul cu numarul 6, esti o persoana dinamica care alege de cele mai multe ori calea dificila. Dar care isi imagineaza fiecare pas pe care il are de facut. Precizia cu care anticipeaza urmatoarele miscari este fantastica.

Sursa: wakeupyourmind.net

Mai multe teste de personalitate gasesti aici!

Data articol: 14/04/2022