Stiai ca mamele raman insarcinate si dupa ce nasc? Ce este si cat timp dureaza “sarcina energetica” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stiai ca mamele raman insarcinate si dupa ce nasc? Ce este si cat timp dureaza “sarcina energetica”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Stiai ca mamele raman insarcinate si dupa ce nasc? Ce este si cat timp dureaza “sarcina energetica”
sarcina energetica

Femeile sunt insarcinate biologic cu copiii lor timp de 9 luni. Dar cu aura copilului se ajunge la 10-12 ani! Ar fi bine ca tot mai multe mame sa inteleaga acest lucru. Si sa nu-si afecteze copiii cu energie rea. Asa cum nu au baut sau nu au fumat in sarcina fizica. Cand bebelusul se afla in uter, prima lui chakra este adormita, deoarece prima chakra a mamei serveste atat pe ea, cat si pe fatul ei.

Odata ce cordonul ombilical este taiat la nastere, acesta trezeste simultan prima chakra a bebelusului. Dar, cordonul energetic invizibil inca conecteaza a doua chakra a mamei si a bebelusului. Se disperseaza doar dupa un deceniu.

Citeste si: 10 superputeri pe care doar mamele le au. Tu le ai?

In anii de formare, mama isi hraneste bebelusul cu energia ei.

Si aici vreau sa mentionez ceva despre alaptare. Sanul este cel mai bun atunci cand privesti ora de hranire nu doar ca pe o livrare de nutrienti (desi in opinia mea subiectiva nimic nu se apropie de laptele matern), ci ca un transfer de energie. Va incurajez cu tarie sa o priviti ca pe un timp sacru de hranire vibrationala. Asadar, chiar daca preferi sa hranesti cu biberonul, intoarce chakra inimii bebelusului catre a ta, incetineste-ti respiratia, daca este posibil, ai contact cu pielea si bucura-te de aceasta forma de meditatie.

Grija de sine energetica a mamei nu este doar actul iubirii de sine, ci si actul de iubire pentru bebelusul ei. Somnul desigur este foarte important pentru mentinerea energiei corpului sus, dar ai grija de aura ta facand meditatii. Poate fi ceva usor, pe care sa o faci din mers atunci cand iesi cu caruciorul. Fa dusuri energetice frecvente! Intareste-ti limitele, urmareste-ti vorbirea de sine (interior trolling), fa-ti un jurnal de recunostinta inainte de a merge la culcare.

Nu rata nici: 8 lucruri de care copilul tau are nevoie. FARA ele, viata NU E VIATA!

Reamintiti-le partenerilor vostri ca si ei sunt implicati cu energia lor in aceasta “sarcina energetica”.

Toate graficele se concentreaza pe rata de crestere a bebelusului sau, mai tarziu pe notele scolare. Dar, ca terapeut, accentul meu este pe extinderea aurei. Sterilizarea este importanta cand vine vorba biberoane, dar nu inconjura bebelusul cu mediu steril energetic. Continua sa-l conectezi si sa-l inconjori pe micutul tau cu coconul aurei tale. Fii atent aproape si nu doar prezent cu respect. Transforma-ti aura in cuibul de lumina unde aura copilului tau se poate forma si prospera.

Autor: Alla Svirinskaya

Sursa: Energy Secrets-Alla Svirinskaya

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 20/06/2022