10 superputeri pe care doar mamele le au. Tu le ai? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 superputeri pe care doar mamele le au. Tu le ai?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Inspirational, motivational, emotional » 10 superputeri pe care doar mamele le au. Tu le ai?
superputeri pe care doar mamele le au

Nu încape îndoială că o femeie, imediat ce devine mamă, capată nişte puteri de-a dreptul magice. Indiferent dacă ai unul sau 10 copii, tot vor fi lucruri care te vor lua prin suprindere. Şi cu toate astea, este aproape imposibil să nu găseşti soluţii. De aceea am putea spune, fără doar şi poate, că mamele au nişte superputeri, o baghetă magică ce face lucrurile să funcţioneze. Şi nimic din toate astea nu erau înainte de a deveni mame.

Iată câteva superputeri pe care doar mamele le au. Ţie care ţi se potrivesc?

Mămica insomnie

Mamele au această abilitate incredibilă de a petrece zile şi uneori chiar săptămâni fără a dormi un somn normal.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Auz supersonic

Ţi s-a întâmplat vreodată să auzi ceva ce nimeni altcineva din încăpere nu a putut auzi, dar tu eşti sigură că e ceva legat de copilul tău? Ai alergat în camera lui şi ai descoperit că era pe jos, căzuse din pat? Atunci ai superputerea auzului fin, supersonic.

Citeste si: 12 momente in care ai nevoie de MAMA, chiar daca esti ADULT

Telepatia

Să ai simţuri telepatice nu este de domeniul SF-ului. De câte ori nu ţi-ai dat seama că bebeluşul tău are scutecul plin, fără ca măcar să-l verifici? De câte ori nu ţi-ai dat seama că îi este rău la câteva minute după ce l-ai lăsat la creşă sau cu bona? Ei bine, telepatia funcţionează mai bine ca niciodată după ce ai devenit mamă.

Schimbarea formelor

Cunoaşteţi foarte bine proprietăţile supereroilor din filme care îşi schimbă formele în aşa fel încât noua structură să-i priască într-o acţiune. Uitaţi-vă la fotografiile din timpul sarcinii şi veţi vedea tot felul de transformări şi schimbări ale formelor voastre, toate pentru a pregăti una dintre cea mai nobile acţiuni a umanităţii: naşterea unui copil.

Energie de superstar

Oricât de obosită te-ai simţi, tot mai ai putere pentru a face şi altceva, mai ales dacă are legătură cu copilul tău. Gândeşte-te la toate lucrurile pe care le-ai făcut într-o singură zi. Mai trebuie să spunem şi altceva pentru a te convinge să ai această superputere?

Nu rata nici: Cea mai mare teama pe care o au femeile. Niciuna nu vrea sa recunoasca

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/07/2021