Shop
Ultimele 100 de articole

Planul de 5 ore. Sau ce sa faci daca vrei sa-ti schimbi viata!

14 septembrie 2021, , Vizualizări:
Planul de 5 ore

Uneori poate parea ca viata este doar munca continua si fara recompensa. Daca te simti neimplinit cu progresele pe care le faci in viata, regula de cinci ore ar putea fi schimbarea vieții pe care ai asteptat-o.

Nimeni nu stie cu adevarat ce fac in viata privata oamenii de succes, adica nu este ca si cum am avea o brosura cu instructiuni sau altceva. Mergem cu totii la munca, la scoala si apoi repetam procesul in fiecare zi, dar ce se intampla daca acest proces nu aduce progrese suficiente pentru tine? Daca te-ai simtit blocat in viata si nu ai putut face o schimbare pozitiva acolo unde aveai nevoie, ar trebui sa incerci regula de cinci ore. Este o practica extrem de utila si este urmata de multi oameni de succes precum Mark Zuckerberg, Oprah Winfrey și Bill Gates.

Cu totii avem obiective si ambitii in viata, dar uneori poti deveni confuz in ce directie ar trebui sa mergi.

Nu este neobisnuit sa te simtim asa, asa cum fac multi oameni. Acest sentiment iti poate impiedica cu adevarat productivitatea. Cu toate acestea, poti rezolva totul cu ceva numit planul de cinci ore!

Dar ce anume este planul de cinci ore? Ei bine, petrece cinci ore pe saptamana pe nimic altceva decat sa inveti ceva in mod intentionat! Nu contează despre ce inveti sau incerci sa perfectionezi, ci doar ca dedici cinci ore pe saptamana pentru a invata ceva nou! Poti petrece cat de mult doresti, atata timp cat sunt cel putin cinci ore. Trebuie sa pui deoparte obiceiurile personale si activitatile cotidiene pentru a avea timp sa desfasori ceva nou. Exista multe modalitati de a face acest lucru!

Citeste si: 5 semne ca este timpul sa-ti schimbi viata

Multi oameni folosesc planul de cinci ore ca ghid pentru citirea cartilor.

Cititul unei carti se considera ca fiind esential pentru a-ti pastra sanatatea creierului si pentru a-ti antrena mintea sa invete lucruri noi. Unii oameni petrec cinci ore pe saptamana fara sa faca altceva decat sa citeasca o carte buna! Poti face acest lucru avand o carte cu tine in timpul liber si citind-o cu orice oportunitate! De asemenea, iti poti petrece cele cinci ore ca timp de reflectie. Poti evalua tot ceea ce ai abordat in ultima saptamana, poti evalua ceea ce ai facut bine sau rau si ce ai invatat din experientele tale.

In afara de timpul petrecut reflectand sau citind, altii folosesc timpul pentru a experimenta lucruri noi. Exista intotdeauna ceva de obtinut iesind din zona ta de confort si incercand ceva nou. De ce sa nu faci asta timp de cinci ore pe saptamană? Lanseaza-ti o noua aventura pe care ai dorit intotdeauna sa o faci sau incerca sa inveti o noua abilitate! Ai putea sa inveti despre hobby-ul tau preferat!

Scopul exercitiului este de a acorda timp in fiecare saptamana pentru a invata ceva nou. Nu conteaza despre ce inveti sau cum o faci, atata timp cat iti petreci timpul practicand o abilitate noua in viata!

Nu rata nici: Cum sa iesi din zona de confort si sa-ti schimbi viata

Foto

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.