Exista 4 tipuri de suflete pereche. Cum le recunosti si cum pastrezi relatia cu ele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Exista 4 tipuri de suflete pereche. Cum le recunosti si cum pastrezi relatia cu ele

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Exista 4 tipuri de suflete pereche. Cum le recunosti si cum pastrezi relatia cu ele
tipuri de suflete pereche

Sufletul pereche este un partener spiritual, cea mai importanta persoana pe care o vei intalni pe acest pamant. Sufletul pereche este persoana care te oglindeste, care te face constient de ceea ce esti, de ceea ce trebuie sa faci.

Iata 4 tipuri de suflete pereche, cum sa le recunosti si ce trebuie sa faci ca sa pastrezi relatia cu ele.

Suflet pereche vindecator

Acest tip de suflet pereche sunt prietenii care intra in viata ta cu scopul de a te invata cum sa inlaturi blocajele din trecut care te tin pe loc. Ei apar in viata ta exact atunci cand ai nevoie de ei, te ajuta sa mergi mai departe si sa-ti vindeci ranile trecutului.

Cum sa-l recunosti? Sufletul pereche vindecator apare in viata ta dupa ce ai repetat de mai multe ori aceeasi poveste, incercand sa depasesti probleme din trecut.

Cum sa-l pastrezi? Acest tip de prietenie poate sa nu reziste in timp. Va puteti desparti, cand misiunea lui s-a incheiat, insa va veti pastra reciproc un mare respect in suflet. De asemenea, poate ramane in viata ta, insa prietenia sa aiba urcusuri si coborasuri, bune si rele.

Citeste si: Suflete pereche sau nu? 5 sfaturi ca sa afli daca este jumatatea ta

Suflet pereche din alta viata

Te simti bine in compania acestui om. Este foarte posibil sa fi fost iubiti intr-o viata anterioara sau tot suflete preche. Conexiunea este instantanee, simti ca va stiti dintotdeauna, chiar daca abia v-ati vazut. Aceasta prietenie poate dura toata viata si nu simti nevoia sa fugi sau sa te ascunzi de el.

Sufletul pereche din alta viata te invata sa fii tu insuti, sa iti depasesti limitele, sa ai incredere in tine, sa accepti ceea ce esti. Te ajuta sa cresti din punct de vedere spiritual si sa te indrepti catre drumul tau pe aceasta lume, fara durere si suferinta. Orice incercare de a transforma aceasta relatie intr-una romantica esueaza.

Cum sa-l recunosti? Sufletul pereche din alta viata apare in viata ta cand te simti bine in pielea ta, cand nu te mai leaga nimic de trecut.

Cum sa-l pastrezi? Stai conectat cu acest om, intreaba-l aproape zilnic ce mai face, daruieste-i atentia si iubirea ta. Ai nevoie de el pentru a te modela in cea mai buna versiune a ta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/04/2021