Daca ai aceste experiente cand cunosti pe cineva pentru prima data, inseamna ca va stiti din alta viata! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Daca ai aceste experiente cand cunosti pe cineva pentru prima data, inseamna ca va stiti din alta viata!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Daca ai aceste experiente cand cunosti pe cineva pentru prima data, inseamna ca va stiti din alta viata!
va stiti din alta viata
Credit foto: pixabay.com

Sufletul omului exista dincolo de timp si spatiu, intr-o dimensiune superioara, insa pentru a evolua are nevoie de experiente lumesti, de interactiuni cu alti oameni si, implicit, cu alte suflete.

Daca experimentezi aceste situatii “inexplicabile” atunci cand intalnesti pe cineva pentru prima data, s-ar putea, totusi, sa nu fie chiar prima data cand o vezi.

Iata trei semne ca ai intalnit pe cineva pe care il cunosti dintr-o viata anterioara.

Ai o puternica senzatie de conexiune sau de repulsie fata de acea persoana

De multe ori, atunci cand intalnesti pe cineva cu care ai fost apropiat intr-o viata anterioara, ai senzatia imediata de conexiune. Acesti oameni au facut parte din familia ta, ti-au fost prieteni sau parteneri.

De partea cealalta, daca simti o puternica senzatie de respingere, daca simti ca fierbi langa o persoana pe care abia ai cunoscut-o, este posibil ca aceasta sa-ti fi cauzat suferinte intr-o alta viata. Iiar sufletul tau nu a iertat-o inca. De altfel, reintalnirea cu aceste persoane reprezinta o sansa de a purifica atasamentele toxice ale sufletului tau.

Te mai poate interesa si: 5 semne ca te-ai intalnit cu o persoana pe care o stii dintr-o alta viata

Va intelegeti telepatic

Asta nu inseamna neaparat ca va cititi gandurile. Ci e acea senzatie ca iti “ard” urechile atunci cand vorbesti despre acea persoana. Sau imediat ce te gandesti la ea primesti un SMS in care te intreaba ce mai faci.

Cand se intampla acest lucru inseamna ca intr-o alta viata ati avut o legatura foarte puternica. Iar sufletul inca mai recunoste acea legatura, chiar daca, poate, au trecut multe vieti intre cele doua intalniri.

Vezi in ochi

Daca simti ceva familiar in ochii persoanei respective si nu-ti explica de ce, daca te simti aproape hipnotizat si e ca si cand te-ai fi uitat in ochii ei de un milion de ori, cel mai probabil asa a si fost. Doar ca in alte vieti. Irisul nu se schimba pe parcursul vietii. Si sunt multi oameni care considera ca nu se schimba nici de la o viata la alta. Se considera ca irisul este un fel de amprenta si nu exista doi la fel. Nici macar gemenii identici nu au irisul la fel.

Daca simti ca ai mai vazut niste ochi, cel mai probabil asa e. Ei apartin unei persoane care a fost foarte aproapiata de tine intr-o viata anterioara.

Nu rata nici: 4 semne ca nu esti la prima viata pe pamant

Sursa: lifecoachcode.com

Data articol: 01/06/2023