Shop
Ultimele 100 de articole

Cum te ajuta Arhanghelul Rafael. Cum sa-l chemi!

07 decembrie 2021, , Vizualizări:
Cum te ajuta Arhanghelul Rafael

Ingerii sunt paznicii si ghizii nostri. Sunt fiinte spirituale divine de iubire si lumina, care lucreaza cu umanitatea pentru a ne ajuta in aceasta viata. Ingerii pazitori sunt unici pentru fiecare persoana; fiecare avem propria noastra echipa. Pentru unii oameni acesta poate insemna un singur inger, pentru altii pot fi mai multi; si poti oricand sa ceri mai mult daca simti nevoia. Ingerii iti respecta liberul arbitru si nu vor interveni direct in viata ta decat daca sunt rugati sau daca viata ta este in pericol iminent. Cand ceri indrumari, ingerii tai vor comunica prin sentimentele tale intuitive si printr-o varietate de alte moduri. Cand nu esti sigur de o decizie, poti oricand sa le ceri un semn care sa-ti confirme sentimentele. Semnele ingerilor ne ajuta sa simtim o conexiune directa, sporindu-ne intuitia si dandu-ne increderea de a merge mai departe.

In afara de Ingerii Pazitori, exista si Arhangheli care ajută umanitatea.

Arhanghelii sunt entitati de lumina cu o inaltime de energie mai mare decat ingerii pazitori; fiecare lucrand cu un anumit scop pentru a iti oferi indrumari si ajutor. Arhanghelii iti respecta, de asemenea, liberul arbitru si nu se amesteca direct in viata ta decat daca ii intrebi (sau viata ta este in pericol iminent); dar cu siguranta iti dau ghionturi pentru binele tau cel mai inalt si in directia scopului tau.

Un arhanghel comun pe care multi oameni il cheama pentru vindecare este Arhanghelul Rafael, al carui nume inseamna „Dumnezeu vindeca”. Acest arhanghel are o lumina sau o aura verde smarald si este adesea asociat cu simbolul Caduceus, intalnit frecvent in cabinetele medicale, spitale si cladiri. Scopul principal al Arhanghelului Rafael este acela de a oferi indrumare, vindecare si inspiratie pentru orice este legat de sanatatea si bunastarea mintii, corpului sau spiritului tau. Acest Arhanghel puternic te poate ajuta sa obtii pacea interioara conducandu-te catre o stare de bine optima, aducand planeta noastra mai aproape de pacea pe Pamant, misiunea tuturor ingerilor, cate o persoana pe rand.

Exista mult mai multe abilitati divine ale Arhanghelului Rafael, iata 4 moduri uimitoare prin care Arhanghelul Rafael te poate ajuta (si cum sa ii ceri ajutorul):

1. Vindecarea fizica

Sanatatea fizica este necesara pentru ca fiecare dintre noi sa traiasca fericii si sa ne aliniem scopului. Arhanghelul Rafael nu ofera numai vindecare directa pentru orice probleme fizice, boli sau afectiuni; el ofera, de asemenea, indrumari despre cum iti poti imbunatati sanatatea si poate lucra prin profesionisti medicali/vindecatori pentru a te ajuta in ingrijirea sanatatii.

Pentru a apela la Arhanghelul Rafael in scopul vindecarii, poti folosi urmatoarea mantra in timp ce vizualizezi lumina verde smarald care te inconjoara: „Arhanghele Rafael, te rog sa ma ajuti cu vindecarea urmatoarei probleme (numeste problema de sanatate). Inconjoara-ma cu lumina ta vindecatoare, adu-mi indrumari despre schimbarile pozitive pe care le pot face pentru a-mi imbunatati sanatatea și despre problemele emotionale care contribuie. Te rog sa ma ajuti cu gasirea oricarui vindecator care ma pot ajuta in procesul meu de vindecare. Multumesc, asa sa fie si asa este”.

Citeste si: Miracolele Arhanghelului Mihail, ingerul protectiei, curajului si pacii

2. Vindecarea emotionala

Sanatatea fizica este complet legata de sanatatea ta emotionala. Starile emotionale scazute se pot manifesta in probleme de sanatate fizica. Cand te confrunti cu o ingrijorare sau o problema de sanatate fizica, constientizarea legaturii emotionale poate ajuta la vindecarea completa, la restabilirea intregului (minte, corp si spirit). Arhanghelul Rafael iti poate aduce aceasta constientizare, astfel incat sa poti elibera problemele emotionale care contribuie atunci cand apare boala.

Cu toate acestea, este mai bine sa te ocupi de problemele emotionale inainte de a se manifesta ceva fizic. Poti apela zilnic la Arhanghelul Rafael pentru constientizarea oricarei energii negative care te tine legat de starile emotionale trecute sau prezente. Acest lucru poate fi cerut inaintea unei meditatii. Odata ce ai devenit constient, poti apela la Arhanghelul Rafael pentru vindecare energetica, pentru a elibera energia negativa, astfel incat aceasta sa nu se manifeste in probleme de sanatate fizica.

3. Vindecarea energetica

Eliberarea energiei negative este vitala pentru sanatatea si bunastarea ta. Mentinerea energiei negative, constient sau subconstient, se poate manifesta in probleme de sanatate si multe alte probleme (probleme financiare, probleme de relatie, blocaje energetice etc.). Arhanghelul Rafael te poate ajuta sa eliberezi negativitatea cu lumina sa vindecatoare verde smarald. Poti cere aceasta vindecare energetica oricand, chiar si zilnic.

Recomandam in fiecare seara inainte de culcare, sau in timpul meditatiei, pentru mentinerea unei stari de sanatate optima. Pur si simplu foloseste urmatoarea mantra in timp ce te intinzi si te relaxezi inainte de culcare sau, in timpul meditatiei: „Arhanghele Rafael, te rog umple-ma cu lumina ta verde vindecatoare si ajuta-ma sa eliberez orice energie negativa, gandire sau emotii care nu servesc binele meu cel mai inalt. Adu-mi indrumari despre schimbarile pozitive pe care le pot face pentru a-mi imbunatati vibrația energetica si a mentine o stare optima de bine. Multumesc, asa sa fie si asa este”.

Nu rata nici: 11 semne ca esti ghidat de Arhanghelul Metatron, arhanghelul Vietii si Luminii divine. Cum te ajuta simbolurile lui sacre in provocarile vietii?

4. Planuri de calatorie in siguranta

Arhanghelul Rafael este patronul pentru calatorii sigure si fara probleme. Aceasta poate include calatoriile de agrement, de afaceri sau personale. De la planificare si coordonare logistica pana la programare si siguranta; Arhanghelul Rafael poate ajuta cu indrumari si intamplari fericite. Apeleaza la el pentru idei de vacanta, ajutor la finantarea calatoriilor, lucrul cu profesionisti in calatorii, coordonarea planurilor, calatorii in siguranta (masina, tren, autobuz sau avion), zboruri fara probleme sau orice altceva este necesar.

Photo by Mikhail Nilov from Pexels

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.