Shop
Ultimele 100 de articole

Miracolele Arhanghelului Mihail, ingerul protectiei, curajului si pacii

17 aprilie 2020, , Vizualizări:
Miracolele Arhanghelului Mihail

Arhanghelul Mihail este o fiinta cereasca puternica ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non-fizica, Mihail interactioneaza cu lumea noastra fizica si o influenteaza. Uneori el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale.

Arhanghelul Mihail este mana dreapta a lui Dumnezeu, avand misiunea de a aduce pace pe pamant prin eliminarea fricii. Metodele ingenioase ale lui Mihail sunt nelimitate, la fel si abilitatea sa de a fi alaturi de mai multi oameni in acelasi timp.

Termenul “arhanghel” deriva din greaca si inseamna “marele mesager al lui Dumnezeu”. “Arh” inseamna primul sau cel mai mare iar anghel inseamna mesager divin. In ebraica si babiloniana, numele lui Mihail inseamna cel ce se aseamana cu Dumnezeu. Mihail aduce mesaje pure de iubire, de intelepciune si de putere direct din partea Creatorului.

Mihail este singurul inger care detine titulatura de arhanghel in biblie, unde este numit si “unul dintre printii principali”. In Cartea lui Daniel si in Apocalipsa este descris modul in care Mihail ofera protectie in perioadele de necaz. In multe legenda crestine, iudaice, islamice si celtice se aminteste de renumita putere si intelepciune a Arhanghelului Mihail. El se afla printre noi clipa de clipa. Este foarte probabil ca deja te-a ajutat in multe feluri, mai ales daca l-ai chemat la tine. Este posibil sa te fi indrumat sa citesti aceste randuri.

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta!

Invoca-l pe Mihail in momentele grele in viata.

Striga-i pur si simplu numele sau roaga-l sa vina langa tine. O poti face cu voce tare, in tacere, in scris sau prin cantec. Nu conteaza cum ii ceri sa fie alaturi de tine ci sa o faci !

Datorita faptului ca principalul rol al lui Mihail este protectia, el este cel care ne pazeste de energiile joase. Daca iti faci griji cu privire la anumiti oameni din viata ta, cheama-l pe Mihail. El actioneaza ca paznic si se asigura ca doar fiintele de iubire si lumina pura se apropie de tine iar celelalte ies cumva din viata ta prin cai pe care nu le poti intui.

Sunt foarte multe persoane care l-au simtit, l-au vazut sau l-au auzit pe Arhanghelul Mihail, nu doar ca au beneficiat concret de ajutorul lui. Atunci cand ii ceri interventia, el spune intotdeauna da si te poti baza ca ajutorul lui ca veni intr-un mod perfect si surprinzator de placut.

El ia legatura cu noi prin simturile noastre fizice si are aspecte unice la fiecare persoana pentru ca Mihail urmeaza instructiunile intelepciunii divine si infinite a Creatorului si fiecare interventie si misiunea de ajutor sau salvare din partea sa este croita dupa persoana si situatia in cauza.

Copiii si Arhanghelul Mihail

Desi Mihail apare ori de cate ori il chemi, exista mai multe sanse sa ii simti prezenta decat sa il vezi cu ochii. Insa copiii au capacitatea de a vedea ingerii. Copilasii si tinerii sunt foarte constienti de prezenta ingerilor. Bebelusii se uita la conturul parintilor, concentrandu-se pe luminile frumoase ce danseaza in jurul umerilor acestora – sunt ingerii lor pazitori. Cei mici par sa zambeasca fara motiv dar de fapt ei se bucura ca vad ingerii ce i-au insotit in calatoria lor din rai si pana aici. Acesti copii sunt mari invatatori spirituali pentru omenire. Ei il descriu pe Mihail ca avand permanent sabia sa, deci oamenii mari nu au viziuni cu privire la aceasta reprezentare a sa.

Chiar daca este bine ca parintii sa isi invete copiii despre ingerii pazitori si cum sa ii cheme, nu este absolut necesar pentru ca cei mici afla direct cine este Mihail deoarece el si alti protectori ceresti ii viziteaza si ii invata.

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta!

Iata cateva exemple :

O fetita de trei ani povestea parintilor despre prietenii speciali ce veneau sa o viziteze dar avea cosmaruri din cauza unui “barbat cu o gaura neagra la gat”. Incurajata de mama ei, fetita a chemat ingerii si a spus rugaciuni de protectie apoi au invatat cum sa il cheme pe Arhanghelul Mihail. Dupa ce acesta a fost invocat, entitatea a disparut in lumina. Fetita a spus “Ingerul Mihail a zburat prin camera mea, s-a asezat pe pat langa mine. Mi-a spus sa nu plang, dupa care am adormit.”. Arhanghelul Mihail a devenit imediat noul ei prieten.

O fetita de sapte ani se uita cu mama ei la imagini cu ingeri. Intreband care inger era, mama i-a spus ca banuieste ca e vorba de Uriel. Fetita a spus ca sigur nu este Mihail pentru ca ea l-a vazut deseori cand o viziteaza in special atunci cand este speriata. L-a vazut drept un barbat inconjurat in lumina alba stralucitoare avand sabia alaturi. A privit copila in ochi si i-a spus cine este. Sa nu iti fie frica, sunt Mihail. Fetita doarme de atunci linistita stiind ca Arhanghelul Mihail vegheaza asupra ei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax