Cum să te protejezi împotriva atacurilor energetice negative - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum să te protejezi împotriva atacurilor energetice negative

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum să te protejezi împotriva atacurilor energetice negative
Cum să te protejezi împotriva atacurilor energetice negative

Niciun iubitor de liniste și pace nu dorește vreodată să se răsfețe cu acest subiect de bunăvoie, deoarece majoritatea dintre noi preferă să credem în Legea atracției.

Sperăm că punerea in evidenta a Luminii și Iubirii în univers le atrage înapoi într-o formă oarecare. Cu toate acestea, realitatea este că unii oameni ne vor trimite întotdeauna energie proastă. Aici capătă importanță ecranarea psihică.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Chiar dacă încercăm să evităm conflictul cât mai bine, uneori nu putem scăpa. Primul pas este să ne dăm seama că suntem atacați sau că o persoană are dorințe rele față de noi. Întreabă-te dacă te simți neobișnuit de ciudat sau dacă visele tale sunt invadate de imagini atacante și tulburătoare.

Poate că ai chef să plângi fără niciun motiv sau te confrunți cu simptome fizice ciudate și dureri care nu au nicio legătură clară cu sănătatea ta actuală. Poate te simți deconectat de la al treilea ochi. Toate acestea sunt câteva metode de a observa atacurile de energie negativă și aveți nevoie de protecție psihică.

O primă forma de apărare

Cristalele sunt o modalitate excelentă de a crea scuturi psihice. Atacurile pot lăsa efecte vizibile precum inele magice sparte. Un atac de Magie Neagră folosind energie negativă poate, de asemenea, orbi cel de-al treilea ochi și ne poate elimina capacitatea de a vedea orice în spatele voalului.

Pot exista exemple și mai rele în care magazinele au fost forțate să se închidă cu proprietarii suferind de traume.

Ecranarea și protecția psihică pot fi duse în mai multe moduri. Cea mai simplă metodă de curățare a energiei negative este folosirea lumânărilor și a fumului. Un atac psihic mai mare, cum ar fi o vrajă, blestem sau folosirea numelor negative pentru a ataca, va avea nevoie de asistența ritualurilor, zeităților și îngerilor.

Cristalele pot fi o primă linie defensivă eficientă. Onixul negru este o piatră puternică pentru a îndepărta energia negativă descărcată aleatoriu. Înainte de asta, putem începe pur și simplu prin a da foc salviei albe și a ne curăța spațiul și persoana. S-ar putea să te gândești la asta ca la un duș psihic.

Continuați după curățare. Cunoașterea numelui atacatorului poate fi, de asemenea, benefică, deoarece utilizarea acestuia în timpul curatarii poate returna energia. Un amestec format din petale de trandafir, salvie albă, tămâie și rășină de sânge de dragon poate fi benefic pentru curățarea spațiilor pline de negativitate și trecerea peste spiritele supărătoare.

Citeste si: Cum sa te eliberezi de energii negative. Nu te-ai fi gandit ca e asa de simplu sa iti cureti mintea

Ritual simplu de protecție psihică

Un ritual simplu de ecranare psihică care ne poate proteja în timpul odihnei noastre și în visele noastre este următorul: În primul rând, folosiți sare sau cretă albă pentru a înconjura patul. Chemați îngerii celor patru direcții în timp ce formati cercul.

Pentru cei care nu lucrează cu îngerii, zeițele/zeile direcționale vor funcționa și ele. Tehnica ar trebui să funcționeze cu orice tărâm Ascendent sau Panteon.

După ce i-ai chemat înăuntru, spune-le că ai fost atacat și roagă-te să te protejeze în timp ce dormi. Aprinde-ți și lăsa să ardă o lumânare albă. Pentru probleme mari, foloseste o lumânare care durează 7 zile și las-o să ardă până se stinge de la sine.

A doua zi dimineața, după ce te-ai trezit, cheamă energia protectoare și informează-ți ajutoarele că vei purta cercul asupra ta. Acest lucru va asigura continuarea protecției.

Acest lucru va ajuta la reducerea tulburărilor de somn și la îmbunătățirea vietii. Această metodă este benefică pentru a face față atacurilor negative simultane de la mai mulți oameni cu o putere mare.

În ceea ce privește motivul pentru care oamenii pot trimite atacuri negative, este în primul rând din cauza emoțiilor negative inutile, cum ar fi controlul, lăcomia și gelozia. Cu toate acestea, singura modalitate de a obține pacea exterioară este pacea interioară. Trimite doar energie pozitivă și aminteste-ti că orice este trimis se va întoarce la tine cel puțin de trei ori.

Nu rata nici: Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive si energii negative

sursa: consciousreminder.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/10/2022