Shop
Ultimele 100 de articole

Cum iti dai seama ca esti evoluat spiritual

03 mai 2021, , Vizualizări:
Cum iti dai seama ca esti evoluat spiritual

In ultima vreme se vorbeste mult despre evolutie si trezire spirituala. Dar cum iti dai seama ca esti evoluat spiritual si tu?

Iata cum sa iti dai seama ca esti evoluat spiritual.

Oferi fara sa astepti sa primesti ceva in schimb

Oferi pentru ca dorinta zboara din tine tot timpul si nu pentru ca astepti ceva in schimb. Bucuria celor pe care ii ajuti este castigul tau.

„Prostii rad de generozitate. Mizeria nu poate intra in rai. Insa maestrul gaseste bucuria in cand ofera si fericirea este premiul sau”, Buddha.

In inima ta este pace chiar si in mijlocul adversitatilor

Nu conteaza cat de multe provocari iti trimite viata si nu conteaza cat de multa durere trebuie sa induri in viata, in inima ta este mereu pace. Ai invatat cum sa fii multumit in toate circumstantele.

„Stiu sa traiesc si in lipsuri; stiu sa traiesc si in belsug. In toate lucrurile si in toate imprejurarile am invatat secretul de a fi si satul, si flamand, si in belsug, si in nevoi”, Filipeni 4:12.

Citeste si: Cauzele spirituale ale bolilor. Pentru cine crede sau accepta…

Accepti cu bucurie tot ce iti ofera viata

Stii ca viata te iubeste si tocmai de aceea esti ghidat in fiecare zi pe cararea pe care ar trebui sa te afli. Chiar daca calea aceasta nu este intotdeauna usoara si lipsita de asperitati, dureri ori intuneric, accepti cu recunostinta tot ce primesti intrucat stii ca nimic nu ti se intampla TIE, ci PENTRU tine.

Iti purifici sufletul de orice atasamente

Pentru ca stii ca incercarea de a te agata de natura trecatoare a vietii este cauza suferintei, nu te agati de nimeni sau nimic. Traiesti in lume insa nu apartii lumii. Iubesti oamenii, iubeste lumea din jurul tau si tot ce tine de ea insa nu creezi atasamente.

„Acesta este intregul secret al non atasamentului: traieste in lume insa nu fi lumea. Iubeste oamenii insa nu crea atasamente. Oglindeste  oamenii, oglindeste frumusetea lumii exista atat de multa. Insa nu te agata. Agatarea inseamna pierderea oglindirii. Iar oglindirea inseamna Buddha. Pentru a mentine nealterata aceasta calitate a oglindirii este sa ramana mereu tanara, sa ramana pura, sa ramana inocenta. Cunoaste, insa nu crea cunostinte. Iubeste, insa nu crea dorinta. Traieste, traieste frumos, abandoneaza-te momentului. Insa nu privi inapoi. Aceasta este alta non atasamentului”, Osho.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.