Shop
Ultimele 100 de articole

Cum iti blocheaza sufletul abundenta. 5 sabotori la care nu te-ai fi gandit!

09 iulie 2021, , Vizualizări:
Cum iti blocheaza sufletul abundenta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - thanksgiving-3719247_1920

Ati lucrat cu afirmatii, „plansa cu vise”, vizualizari si ati incercat sa va aliniati la realitatea dorita si, totusi, cumva nimic din toate acestea nu a trecut niciodata dincolo de nivelul dorintei? S-ar putea sa existe probleme mai profunde decat ceea ce este disponibil pentru mintea constienta.

Orice blocaj pe care il avem la nivelul sufletului ne va opri efectiv, oricat de mult efort am depune pentru a manifesta ceea ce dorim. Daca mergem mai adanc în dosarele noaastre akashice si ne uităm la istoria sufletului nostru, vom gasi 5 obstacole majore care blocheaza fluxul abundentei in vietile noastre.

Juraminte din vietile trecute

Juramintele sunt afirmatii foarte puternice care poarta cu ele o incarcatura energetica puternica. Juramintele pot fi religioase – cum ar fi juramintele de saracie facute de calugarite si calugari. Dar juramintele pot fi, de asemenea, promisiuni rostite cu voce tare intr-un moment de criza si framantari sau intr-un moment de mare bucurie. Un exemplu dintre acestea sunt juramintele facute in momentul mortii, precum „Nu ma voi mai indragosti niciodata” sau „Nu vreau sa mai fiu bogat niciodata”.

Toate juramintele spuse cu intentie sincera si puternica lasa un semn energetic asupra sufletului nostru. Acest semn nu dispare dupa ce s-a incheiat intruparea cand au fost facute. Aceasta inseamna ca juramintele facute intr-o singura viata ne pot afecta si in nenumarate vieti viitoare.

Gasirea si identificarea unor astfel de jurăminte, urmate de solicitarea de a fi clarificate la nivelul sufletului determina o schimbare dramatica modelelor de gandire si, eventual, a circumstantelor vietii.

Citeste si: 6 ponturi feng shui pentru abundenta ta financiara

Traume din viata trecuta

Sufletul nostru poate alege sa experimenteze vieti dificile de abuz sau lipsa de putere. Este posibil ca intr-una sau mai multe vieti anterioare sa avem alte persoane care sa ne conduca viata si sa ia fiecare decizie pentru noi. Razboaiele si dezastrele naturale ar fi putut sa ne faca sa ne simtim neajutorati, fara speranta si la mila altor oameni in circumstante care nu se afla sub controlul nostru.

Astfel de evenimente pot modifica planul sufletelor noastre pana la punctul in care ne simtim lipsiti de putere pana in miezul fiintei noastre.

Constient, in aceasta viata, putem alege sa credem ca suntem demni de iubire si abundenta sa ne vina, dar sufletul nostru respinge acest lucru si blocheaza primirea.

Este ca si cum sufletul ruleaza un program care suprascrie mintea constienta, spunand

„Cu cat am mai mult, cu atat pot pierde mai mult”,

„Sunt sarac si nevoias”,

„Nu am control asupra vietii mele” si asa mai departe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.