Ciorba de vacuta: Cele mai bune retete din Oltenia, Moldova si Ardeal - Pagina 3 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 15 ani pentru voi

Ciorba de vacuta: Cele mai bune retete din Oltenia, Moldova si Ardeal

ciorba de vacuta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -hot-pot-2818447_1920
Autor: Redacția Sfatulparintilor.ro , Credit foto: Image by littofur from Pixabay

Ciorba cu vacuta: Reteta #5

Ingrediente Ciorba de vacuta

500 g carne de vita cu os

2 morcovi

o telina mica

1-2 cepe

1-2 ardei gras

1 rosie

sare, piper

Mod de preparare Ciorba de vacuta

Carnea se pune la fiert in apa rece cu sare, se ia spuma. Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala bine si se taie marunt. Se pun la fiert cand carnea este aproape gata. Se lasa sa se fiarba bine, se adauga sare dupa gust. Se pune leustean cand este gata.

Se serveste calda alaturi de un ardei iute.

Pofta buna!

Ciorba din carne de vacuta: Reteta #6

Ingrediente Ciorba de vacuta

600 gr carne de vita

2/3 ceasca de orez

Sare

Piper

Coriandru

1 ceapa

2 morcovi

1 radacina patrunjel

2 linguri pasta de tomate

Patrunjel si leustean verde

Bors de casa pentru acrit

Mod de preparare Ciorba de vacuta

Intr-o oala se adauga carnea de vacuta taiata marunt. Se ia spuma de cate ori este nevoie. Cand a fiert carnea se adauga legumele taiate marunt si orezul. Se potriveste de sare, piper, coraindru. La sfarsit adaugam borsul fiert si pasta de tomate. Se stinge focul si se adauga verdeata taiata marunt.

Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Cuvinte cheie:
Data articol: 04/12/2025