Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai sănătoase 10 alimente din lume

15 mai 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - alimente sanatoase - freestockphotos.biz

Crescute fără chimicale şi pline de nutrienţi, aceste 10 alimente te vor ţine sănătos întreaga viaţă.

Topul a fost realizat pe baza informaţiilor dintr-o carte inspirată de cercetările lui JI Rodale (1898-1971), omul care a iniţiat dezvoltarea fermelor organice în Statele Unite. Alimentele de mai jos conţin nutrienţi de mare importanţă pentru buna funcţionare a corpului uman, nutrienţi slab prezenţi în alimentaţia modernă, scrie mnn.com.

Peştele

„Iată un animal care nu consumă hrană obţinută cu ajutorul chimicalelor, cum se întâmplă în cazul vitelor, de exemplu. Trăieşte şi se hrăneşte din ape pline de minerale”, spune JI Rodale. Rodale se referă îndeosebi la peştele de apă sărată.

Algele

„Sunt bogate în potasiu. Se pare că numărul mic de cazuri de rinită alergică din Orient se datorează consumului mare de alge”. Pe lângă potasiu, alegele conţin iod, proteine, magneziu şi alte minerale, în cantităţi mai mari decât în cele mai multe din legume.

Ciupercile

Sporii prin care se înmulţesc ciupercile sunt „ucişi” de pesticide, astfel încât singura soluţie este creşterea ciupercilor într-un mediu organic, cu îngrăşământ natural. Sunt bogate în fier şi proteine.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.