5 tipuri de brânză pe care ar trebui să le încerci - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 tipuri de brânză pe care ar trebui să le încerci

Alimentaţie sănătoasă # 3: Gruyere – Elveţia

Gruyere este denumită după oraşul cu acelaşi nume. A fost pentru prima oară fabricată în secolul XII. Bacteriile din această brânză produc baloane de dioxid de carbon care îi oferă găurile caracteristice. Procesul unic de fabricaţie îi conferă o textură tare şi o savoare uşor picantă. Gruyere este cel mai bine servită în felioare subţiri, sau alături de salate şi paste.

 

Alimentaţie sănătoasă # 4: Mascarpone – Italia

Mascarpone este un sortiment care a fost prima oară făcut în secolul XVI. Este un produs realizat din 3 straturi de cremă, ceea ce înseamnă că are un conţinut de cel puţin 75% grăsime unt. Mascarpone este făcută din cremă încăzită la 85 grade C, la care se adaugă acid tartaric. Mixtura este congelată timp de 12 ore. Mascarpone se serveşte cel mai bine rece cu un pic de zahăr. Sau poate fi folosită ca şi cremă pe desert.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/05/2015