4. Sucul de fructe
In cazul lui exista un singur cuvant de spus: zaharul. Pentru ca fibrele au ramas in pulpa fructului, sucul este transformat in zahar imediat ce ti-a intrat in gura ceea ce inseamna ca nivelul glicemiei din sange este unul foarte ridicat. Mai mult, sucul de fructe pe care il cumperi din magazin este si mai rau.
5. Folosirea uleiul de masline la gatit
Folosit la temperatura camerei uleiul de masline este foarte sanatos. Insa imediat ce este introdus la o temperatura ridicata se transforma intr-un element cancerigen. Cel mai bun ulei pentru gatit este cel din nuca de cocos fiind mult mai stabil la temperaturi inalte.
6. Produsele lactate
Atunci cand se recomanda consumul de lactate se foloseste ca argument calciul. Adevarul este ca produsele lactate sunt accide pentru ca sunt o proteina animala. Pentru a contrabalansa efectul organismul uman trebuie sa-si foloseasca rezervele de minerale precum si calciul din oase. In plus, laptele pasteurizat musteste de antibiotice, provine de la o vaca care este prea putin sanatoasa.
Citeste continuarea: 1 2