10 sfaturi pentru sanatate de prin lume adunate - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 sfaturi pentru sanatate de prin lume adunate

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » 10 sfaturi pentru sanatate de prin lume adunate
sfaturi pentru sanatate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - joy-2483926_1920

Ca sa fii sanatos nu trebuie decat sa respecti niste reguli, sa urmezi niste sfaturi date de specialist, cel putin asa se pare. Iata o colectie de sfaturi pentru sanatate rezultate in urma unor studii de specialitate pe care le-am adunat si pregatit cu drag pentru binele tau.

 

 

Sfaturi pentru sanatate # 1: Bazeaza-te pe ceaiul verde

Ceaiul verde este o bautura traditionala in China, tara care numara o multime de persoane trecute de 100 de ani. Cercetatorii de la Colegiul medical din Ohio” au descoperit  ca datorita continutului ridicat de antioxidanti, ceaiul verde inhiba formarea si dezvoltarea celulelor canceroase.

 

 

Sfaturi pentru sanatate # 2: Adopta o pisica

Karen Allen, cercetator in medicina la Universitatea Buffalo (Statele Unite), afirma ca „pisica joaca rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului”. O pisica in casa inseamna, deci, scaderea tensiunii arteriale  – ca urmare – si a riscurilor unei boli cardiace.

 

 

Sfaturi pentru sanatate # 3: Imita albinele si mananca miere si polen

Un studiu recent efectuat intr-un spital din New York a demonstrat ca ele actioneaza pozitiv asupra colesterolului si a trigliceridelor. Este de retinut ca speranta de viata la apicultori este superioara celei a populatiei in general.

 

 

Sfaturi pentru sanatate # 4: Mananca ciocolata

Prestigiosul British Medical Journal a publicat un studiu efectuat pe 8.000 de subiecti, demonstrand ca cei care consumau o cantitate mica de ciocolata (intre 1-3 tablete pe luna), au un risc de mortalitate mai scazuat cu 36% decat la cei care nu consumau ciocolata deloc.

 

 

Sfaturi pentru sanatate # 5: Nu neglijati usturoiul

Dupa ce-au descoperit un numar foarte mare de centenari in comitatul Jinshan, specializat in cultura usturoiului, cercetatorii chinezi au ajuns la concluzia ca acesta prelungeste viata. Usturoiul are capacitatea de a reduce tensiunea arteriala.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 04/10/2018