Ce spune grupa de sange despre personalitatea ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce spune grupa de sange despre personalitatea ta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce spune grupa de sange despre personalitatea ta
Ce spune grupa de sange despre personalitatea ta
Credit foto: Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Trece prin venele si arterele tale mentine in viata fiecare celula a corpului tau si, cu toate acestea, rareori te gandesti ca sangele sau grupa si cum este legat de personalitatea ta. Cu toate acestea grupa de sange si personalitatea au mai multe in comun decat crezi.

Cea mai mare parte din personalitate este determinata de gene, asa ca este normal ca sangele sa joace un rol important. Oamenii de stiinta au gasit o conexiune intre grupa de sange si personalitate. Ba chiar au stabilit ca grupa de sange determina si sanatatea. Spre, exemplu 8 din 10 copii cu autism au grupa sanguina A II.

Angajatorii japonezi vor sa stie grupa de sange a candidatilor intrucat ei cred ca exista o legatura puternica intre personalitate si sange. De asemenea, folosesc aceste informatii si pentru a gasi un potential partener/a romantic.

Asadar, iata ce dezvaluie grupa sanguina despre personalitatea ta.

Grupa de sange 0

Oameni faimosi care au avut grupa sanguina 0: Al Capone, Gerald Ford, Mihail Gorbaciov, John Gotti, Regina Elisabeta a II-a, John Lennon, Paul Newman, Elvis Presley, Ronald Reagan.

Oamenii cu aceasta grupa au tendinta de a-si urmari cu tenacitate scopurile, seteaza stardarde inalte pentru ei si le ating. Tipul 0 este, adesea, un lider, are o intuitie excelenta si poate gestiona situatiile stresante mai bine decat celelalte tipuri sanguine. Sunt atletici si increzatori in fortele proprii, insa insensibili la ceilalti.

Din punct de vedere romantic, personalitatea de tip 0 este compatibil cu tipul 0 sau cu AB IV.

Citeste si: Grupele de sange: Afla ce nu stii despre tine in functie de ce grupa sangvina ai

Grupa de sange A II

Oameni faimosi care au avut grupa AII: George H. W. Bush, O.J. Simpson, Britney Spears, Alan Alda, Adolf Hitler, Richard Nixon, Jet Li,

Cele mai multe studii legate de grupa A II vin din Japonia unde 74% din populatie are acest tip de sange. Persoanele cu tipul A II au o constitutie fizica mai sensibila decat celelalte tipuri sanguine intrucat stresul le slabeste sistemul imunitar.

Au tendinta de a fi mai anxiosi decat altii si sunt mai putin deschisi fata de semenii lor. Nu stiu cum sa gestioneze situatiile stresante. Cum, adesea, sunt introvertiti persoanele cu grupa sanguina A II fac cariera in cercetare sau in matematici. Cel mai bine lucreaza singuri, insa se pot descurca si in echipa.

Pot fi pasionali, insa trebuie sa li se castige increderea inainte de a deveni intimi cu cineva. Sunt perfectionisti si dau dovada de rabdare.

Din punct de vedere romantic sunt compatibili cu grupa sanguina A II sau AB IV.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/05/2024