Shop
Ultimele 100 de articole

Acestea sunt motivele pentru care numarul 7 este cel mai NOROCOS dintre toate

05 octombrie 2021, , Vizualizări:
numarul 7 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - number-181539_1920

Multi oameni isi considera data nasterii drept norocoasa, insa in numerologie numarul 7 este considerat norocos si tocmai de aceea oamenii il folosesc in diverse moduri in munca lor.

Energia pozitiva a numarului 7

Fiecare numar are propria sa semnificatie spirituala, insa niciunul nu se potriveste cu spiritualitatea lui 7, care ii domina toate celelalte aspecte. In plus, numarul acesta are un efect pozitiv asupra oamenilor care il folosesc.

Aparitia repetitiva a numarului 7

Daca o persoana vede adesea numarul 7 ar trebui sa fie foarte atenta. Se crede ca aparitia repetata a numarului ofera indicatii despre viitor.

Citeste si: Ce inseamna numarul 2 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 2

Binecuvantarea numarului 7

In spiritualitate 7 simbolizeaza cautarea adevarului; cei care il prefera sunt devotati unei singure puteri.

Daca o persoana il vede adesea in viata de zi cu zi inseamna ca se afla pe drumul cel bun si ar trebui sa mearga cu incredere mai departe pentru ca la capatul sau va obtine ceea ce-si doreste.

Daca persoana intalneste numarul 7 in munca sa (de exemplu trebuie sa finalizeze proiectul pe 7 ale lunii, sau incepe un proiect in ziua a 7) inseamna ca este pe cale sa aiba succes.

Cei care aleg cifra 7 drept numrul lor norocos sunt inconjurati de energie pozitiva si noroc. Mai ales cei care folosesc 777 sau care vad mereu aceasta combinatie de numere sunt binecuvantati lucru ce ii ajuta si ii protejeaza impotriva ghinionului.

Nu rata nici: Asa se calculeaza Numarul Soarelui. Afla ce destin ai in functie de numarul obtinut

Trasaturile de personalitate ale numarului 7

In astrologie numarul 7 reprezinta planeta Neptun, care este asociata cu Luna. Persoanele cu cifra 7 sunt independente, au o personalitate puternica si cred in munca grea.

Sunt mereu in cautarea adevarului, le place sa invete si vor sa gaseasca raspunsuri la toate intrebarile care le trec prin minte. Sunt cunoscuti pentru entuziasmul cu care analizeaza lucrurile si pot fi oameni de stiinta, agenti, inovatori, specialisti, avocati, investigatori si profesori.

Sursa: speakingtree.in

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.