Asa se calculeaza Numarul Soarelui. Afla ce destin ai in functie de numarul obtinut - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Asa se calculeaza Numarul Soarelui. Afla ce destin ai in functie de numarul obtinut

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Asa se calculeaza Numarul Soarelui. Afla ce destin ai in functie de numarul obtinut
numarul soarelui - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - time-2225575

Asa cum ai un semn astrologic, in functie de data nasterii, exista si un simbol numerologic – Numarul Soarelui – generat de ziua in care te-ai nascut.

Numarul, o cifra de la 1 la 9, are o vibratie speciala care iti va ghida calatoria prin viata. Desi este doar o parte din destinul tau, alaturi de Numarul Destinului poti pune cap la cap mai multe indicii care sa te ajute sa iti descoperi natura energetica, punctele forte si punctele slabe.

Iata cum se calculeaza Numarul Soarelui si care este semnificatia acestuia.

Data nasterii: 31 decembrie

31+12=43

4+3 = 7

Numarul Soarelui este 7.

Nota: continua sa aduni rezultatul pana cand rezulta o singura cifra.

Numarul Soarelui #1: vibratia ambitiei si a liderului

Are energia independentei, a determinarii, a originalitatii si a ambitiei. Mai poate insemna aroganta, incapatanare si egoism.

Persoanele care au Numarul Soarelui 1 incep proiecte noi, au idei care pot schimba lumea, sunt lideri innascuti, care pun orice idee in practica.

Ei trebuie sa invete cum sa lucreze cu ceilalti, cum sa isi aleaga o echipa cu care sa puna in practica ideile inovatoare.

In dragoste si in relatii se aprind repede, dar le trece la fel de repede. Lectia pe care o au de invatat este sa-si deschida inima.

Numarul Soarelui #2: vibratia armoniei, compasiunii

Are energia unitatii, a compasiunii, a afectiunii. Cand nu sunt in echilibru, posesorii Numarul Soarelui 2 sunt dependenti de ceilalti, manipulatori si chiar agresivi. Ei trebuie sa invete lectia adevarului si a eliberarii emotiilor, precum si lectia dragostei fata de ei insisi.

Posesorii Numarului Soarelui 2 au o intuitie buna, sunt sensibili la energiile celorlalti si stiu imediat ce simte persoana de langa ei.

In dragoste, aceste pesoane nu fac niciun compromis care sa le incalce credintele de viata sau sa le afecteze sanatatea sau bunastarea.

Te mai poate interesa si: Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai binehttps://sfatulparintilor.ro/numerologie/numerologie-afla-in-ce-an-iti-va-merge-cel-mai-bine/

Numarul Soarelui #3: vibratia aventurii, a jocului si a invatarii

Are energia experimentarii, iar persoanele care au acest numar sunt foarte curioase si atrase de cultura altor popoare. Lor le place sa umble, sa calatoreasca, sa povesteasca tot ce au vazut, auzit sau trait.

Persoanele care au Numarul Soarelui 3 sunt foarte sociabile, prietenoase, au multi prieteni si cunostinte. Cand nu sunt in echilibru au tendinta sa fie superficiale, se plictisesc repede si au nevoie de stimulare mentala.

Posesorii Numarului Soarelui 3 nu se opresc din invatat, cauta tot timpul informatii noi, din diverse domenii, sunt foarte deschise la minte si inteleg usor spiritul lumii.

In dragoste, acesti oameni sunt deschisi catre orice tip de experienta, dar ca sa le atragi atentia trebuie sa le lasi spatiu si libertate. Sunt foarte loiali cand sunt lasati liberi.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 12/10/2021