Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna numarul 2 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 2

18 iulie 2021, , Vizualizări:
ce inseamna numarul 2 in numerologie - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - number-1982284_1920

Daca te intrebi ce inseamna numarul 2 in numerologie si care este semnificatia lui vibrationala, citeste in continuare! Daca numarul 1 reprezinta liderul, increderea de sine, numarul 2 care ii urmeaza reprezinta parteneriatul, echipa, colaborarea.

Ce inseamna numarul 2 in numerologie – Forta feminina

Numarul 2 reprezinta in numerologie forta feminine, gratia si puterea. Numarul doi este despre echlibru, pace. Numarul 2 reprezinta atat sensibilitatea, cat si intuitia puternica. De asemenea, este simbolul diplomatiei, al tactului, al obtinerii rezultatelor fara control sau autoritate, dar cu armonie si munca in echipa.

Numarul 2 inseamna increderea in Univers. Inseamna a face, intr-un mod asertiv, chiar pasiv, fara ca acest lucru sa insemne slabiciune.

Te mai poate interesa: 11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Numarul 2 – semnificatia spirituala

Daca Zeus – zeul suprem al grecilor este asociat cu numarul 1, sotia (si sora) lui – Hera – reprezinta numarul 2. Numarul 2 poate fi gelos, dar pe de alta parte iubitor. Numarul 2 poate fi razbunator, crud, critic, abuziv, dar si emotional, sensibil, gata sa te apere cu orice pret. Numarul 2 reprezinta dualitatea, asa cum aceeasi moneda are doua fete.

Cifra destinului 2

Persoanele cu cifra destinului 2 sunt rafinate, sociabile, linistite, cu inclinatii artistice. Ele au o natura sensibila, onesta, care confera incredere celor din jur. Persoanele cu cifra destinului 2 se bazeaza mult pe instinct. Sunt nonconflictuale si au o putere de convingere fantastica.

Totusi, le este greu sa se hotarasca. Sunt firi sensibile care pot fi ranite usor. Ele trebuie sa invete sa spuna ceea ce simt atunci cand le sunt incalcate nevoile.

Ca partener, numarul 2 poate fi dificil, dar merita sa-l ai alaturi. Caci, in ciuda nevoii exagerate de atentie, ofera o loialitate si o devotiune de nezdruncinat. Intuitia il ajuta sa isi dea seama rapid ce se petrece cu omul de langa el.

Cifra destinului se calculeaza prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere, reducandu-se pana la o singura cifra.

Citeste si: Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta

Ce inseamna numarul 2 in Tarot si Astrologie

In Arcana Majora, numarul 2 reprezinta Marea Preoteasa. Ea este asociata cu dualitatea trup/spirit. In astrologie, numarul 2 reprezinta Luna si elementul Apa. Marea Preoteasa este la fel de creativa precum Magicianul (numarul 1), insa se bazeaza mai mult inuitie si sistemul ocult de cunostinte. Ca si Luna, numarul 2 straluceste gratie unei lumini imprumutate, insa ofera energie care te inspira dar care se exprima intr-un mod emotional si introvertit.

In zodiac, numarul 2 reprezinta Taurul (a doua zodie), dar si Racul. Ambele sunt simbolul puterii, dar al discretiei, al tenacitatii tacute.

Citeste si:
Ce inseamna numarul 1 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 1

Surse: worldnumerology.com, numerology.com, thesecretofthetarot.com

Imagine de PIRO4D de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.