Ce inseamna numarul 1 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 1 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna numarul 1 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 1

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce inseamna numarul 1 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 1
Ce inseamna numarul 1 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - number-1982307_1920

Daca te intrebi ce inseamna numarul 1 in numerologie si care este semnificatia lui vibrationala, citeste in continuare! Dintre toate cifrele numerologiei, numarul 1 ocupa un loc special.

Ce inseamna numarul 1 in numerologie – Forta priomordiala

Din perspectiva spirituala, numarul 1 reprezinta creatia – forta primordiala. Din perspectiva toate cifrele sunt importante, doar ca 1 este primul. 1 este inceputul.
Intotdeauna este importanta prima zi a anului, prima zi a lunii, prima zi a scolii, prima zi la un loc de munca nou etc.

Numarul 1 – mesaj divin

Cand iti apare de mai multe ori in cale numarul 1, nu este chiar o coincidenta pe care sa o ignori. Cifra 1 care iti apare intr-o ora, intr-o data, intr-o valoare monetara, intr-un numar de casa/apartament sau chiar intr-un numar de telefon poarta un mesaj divin. Si anume: esti la inceputul unui nou drum in viata ta. Poate ca incepi o relatie noua, poate ca urmeaza sa fii promovat. Tine ochii deschisi, caci o mare oportunitate te asteapta.

Te mai poate interesa si: 11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Cifra destinului 1

Daca ai cifra destinului 1, esti o persoana inovatoare, un pionier. Esti plin de energie, un lider innascut, capabil sa transformi totul in oportunitate. Cifra 1 este despre a face si a produce rezultate.

Numarul unu este agresiv, creator, nu lasa nimic sa-i limiteze potentialul. 1 este liderul. Insasi forma cifrei reprezinta semetia, verticalitatea, hotararea.  Totodata, 1 este simplu, direct, orientat spre rezultate. 1 nu este vreun filosof, vreun predicator, vreun exploratory spiritual, nici macar un visator. Cu atat mai putin un idealist. Dar 1 este pragmatic, curajos, luptator, independent si individualist.

1 poate fi conflictual, gelos, incapatanat, dar gata sa incerce oricand ceva nou, chiar riscand enorm. Are un simt al responsabilitatii si al onoarei ridicat. Se va ridica oricand impotriva nedreptatii si ipocriziei.

Cifra destinului se calculeaza prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere, reducandu-se pana la o singura cifra.

Citeste si: Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta

Numarul 1 in Tarot si Astrologie

In Tarot, 1 este reprezentat de Magician. Cartea anunta ca sunt resursele necesare pentru a profita de oportunitatile aparute si de a construi un viitor prosper. In astrologie, 1 reprezinta Berbecul, prima zodie si prima zodie de foc, dar si Leul, simbolul actiunii, a libertatii si al expresiei de sine.

Nu rata nici: Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Surse: worldnumerology, numerology.com, thesecretofthetarot.com

Imagine de PIRO4D de la Pixabay

Data articol: 11/07/2021