Mercur in Gemeni 2022. 29 aprilie – 22 mai. Atentie, urmeaza retrogradul! Ce aduce? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur in Gemeni 2022. 29 aprilie – 22 mai. Atentie, urmeaza retrogradul! Ce aduce?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur in Gemeni 2022. 29 aprilie – 22 mai. Atentie, urmeaza retrogradul! Ce aduce?
mercur in gemeni 2022

Mercur, planeta comunicarii si a intelectului are doua case: Gemeni si Feciaora. Cand planeta Mercur isi seteaza resedinta in Gemeni, se deschide larg o usa, ajuntandu-te sa devii mail impede la minte, mai obiectiv, mai flexibil. Esti incurajat sa iei o gura mare de aer proaspat si sa lasi curiozitatea sa te ghideze.

Mercur este despre fapte si idei, despre modul in care comunici informatia. Gemenii sunt semn de Aer, asociat cu detasarea si ratiunea.

Citeste si: Despre MERCUR RETROGRAD 2022. Cum te afecteaza daca esti semn de FOC, AER, APA sau PAMANT?

Cum este cu Mercur in Gemeni

Cand Mercur este in Gemeni te simti ca si cand esti tras in directii diferite. Combinatia dintre Mercur si Gemeni te face mai distrat, nu poti urma o directie sau un gand prea mult timp. Imagineaza-ti o insecta care zboara haotic in jurul unei lumini. Asa este mintea cat timp Mercur este in Gemeni.

De asemenea, incepi sa apreciezi subiecte precum filosofia, sensul vietii. Devine mai putin importanta, insa, imaginea de ansamblu, discutia concentrandu-se doar pe subiecte mici. Daca iti imaginezi ca Mercur in Gemeni iti va da idei despre vreun roman sau despre vreo inovatie, ai asteptari prea mari. Mercur in Gemeni inseamna o idee care va genera o alta idee, care va duce intr-o alta idee si tot asa. Cel mai bine ar fi sa ai langa tine un reportofon sau un carnetel pe care sa inregistrezi toate gandurile. Din cand in cand poti reveni la ele, pentru eventualele strafulgerari de moment, care sa genereze idei briliante mai tarziu.

Te mai poate interesa si: Cand este urmatorul Mercur retrograd 2022? Calendarul complet pana la finalul anului

Mercur retrograd in Gemeni

In 10 mai 2022, Mercur intra in Gemeni in miscare retrograda si va merge aparent inapoi prin zodie pana in 22 mai, cand va reintra in Taur.  Cand Mercur retrogradeaza intr-unul dintre semnele pe care le guverneaza – de data aceasta fiind Gemenii cei vorbareti si sociabili – “necazurile” pot deveni chiar mai deranjante decat de obicei. Orice lucru care implica scrisul, vorbitul, predarea sau invatarea pot deveni deosebit de anevoioase. Este o idee buna sa verifici de doua ori, chiar trei, orice tip de munca.

Deoarece Mercur si Gemenii sunt conectati cu ceea ce inseamna comunitate, fratii, prieteni, ar trebui sa fii mai atent in aceasta perioada in relatiile cu rudele, vecinii. Mercur si Gemenii sunt asociati, de asemenea, cu transportul si calatoriile pe distante scurte. Pot aparea frustrari generate de eventualele intarzieri sau anulari de planuri. Lucrari rutiere sau probleme cu masina sau oricare alt mijloc de transport iti pot rasturna orice plan legat de o vacanta sau excursie.

Da, Mercur retrograd poate genera un moment de criza. Insa poate fi si o perioada de maxima reevaluare. Mintea este fortata sa incetineasca pentru a arunca o privire asupra tuturor zonelor din viata ta pentru a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva. Pot aparea chestiuni pe care alta data le-ai fi trecut cu vederea.  

Nu rata nici: Mercur retrograd 2022. Ghid de suprevietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

Sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 25/04/2022