Mercur retrograd 2022. Ghid de suprevietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur retrograd 2022. Ghid de suprevietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur retrograd 2022. Ghid de suprevietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur
Mercur retrograd 2022

Daca ar fi sa nominalizam un singur lucru marcant pentru anul viitor din punct de vedere astrologic, acesta ar fi Mercur retrograd 2022. De ce?, te-ai intreba poate! Pana la urma, Mercur retrogradeaza in fiecare an. Este adevarat! DAR! Anul 2022 va fi special pentru ca Mercur va retrograda DE PATRU ORI!

Da, ai citit bine! De 4 ori!

Mercur retrograd 2022 – Doza booster

Mercur va depasi limitele celor trei miscari retrograde anuale obisnuite si adauga si o patra doza. Un fel de booster cu care tot ne-am familiarizat in ultimul an. Cei care cunosc fenomenul astrologic nu sunt foate incantati de aceasta oferta bonus. Planeta comunicarii a castigat o reputatie proasta si ne trimite in modul de panica imediat ce incepe miscarea retrograda. Chei uitate in masina, mesaje trimise gresit si multe altele asemanatoare.

Si, totusi, inainte de a capitula in fata “dezastrului”, trebuie stiut faptul ca toata lumea poate face fata oricaror provocari le va aduce Mercur. Da, poate fi o perioada tumultoasa, zdruncinata de diverse evenimente, dar nimic nu este cazul sa dramatizam. Mercur retrograd are si beneficiile sale.

Mercur retrograd 2022 – Date importante

Noteaza-ti datele in calendar! Acestea sunt perioadele in care Mercur va fi retrograd in 2022:

  • 14 ianuarie – 3 februarie in Varsator/Capricorn
  • 10 mai – 2 iunie in Gemeni/Taur
  • 9 septembrie – 2 octombrie in Balanta/Fecioara
  • 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023 in Capricorn

De fiecare data cand retrogradeaza, Mercur va avea o alta misiune.

  • Retrogradul din ianuarie aduce in lumina modul in care ne impartasim gandurile. Atat Varsatorul, cat si Capricornul au zero toleranta la prostii, asa ca – daca gresesti o adresa, un mail, recunoaste-ti cu demnitate vina si mergi mai departe cu capul sus.Este singura modalitate prin care poti razbate.
  • Intre mai si iunie concentrarea se va pune pe iesirea din zona de confort. Gemenii te vor face sa vorbesti mult exact in momentele in care ar trebui sa taci. De asemenea, incapatanarea caracteristica a Taurului te va face sa spui ceva la manie. Ceea ce vei regret mai tarziu.
  • Retrogradul din toamna va pune in discutie echilibrul din viata noastra si modul in care alegem sa comunicam. Energia Balantei in retrograd determina oamenii sa fie mai reci, mai distanti si mai insensibili. Totusi, nu lasa aceasta perioada retrograda sa te impiedice sa vorbesti despre ceea ce simti. Evita, insa, barfele si plansul de mila. Energia Fecioarei in perioada retrograda te poate face sa te iei de oameni atunci cand nu stii ce si cum sa zici. Totul poate parea o critica. Gestioneaza-ti cu maturitate emotiile!
  • Ultimul retrograd ne va forta pe toti sa facem pasul in spate pentru a avea imaginea de ansamblu a ceea ce se petrece. Se revine la energia Capricornului de la inceputul anului si va trebui sa fii cu bagare de seama la cuvintele folosite pentru a nu expune lucrurile intr-o maniera gresita.

Miscarea lui Mercur inapoi trebuie transformata intr-o perioada in care regandesti, revizuiesti, recapitulezi tot ce s-a petrecut pentru a putea prinde startul unor noi actiuni.

Mercur retrograd 2022 – Ghid de suprevietuire

Comunicarea si transmiterea mesajelor cand Mercur este retrograd poate fi defectuoasa. De aceea, n-ar strica putina precautie. Stocheaza-ti suplimentar toate informatiile de care ai nevoie. Revizuieste-ti de fiecare data fiecare mail/text scris inainte de a-l preda. Nu semna niciun contract in perioada de Mercur retrograd.

Atentie la cuvintele pe care le rostesti partenerului, pentru a nu-l rani cu ceea. Alege cuvintele potrivite, care n-au dublu inteles si care pot fi interpretate. Daca ai probleme in relatie, rezolva-le inainte de retrogradarea lui Mercur. Si, de fiecare data, fii diplomat!

Surse: myimperfectlife.com, stylecaster.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/12/2021