Luna plina in Varsator, 12 august 2022. Ne asteapta energii puternice dupa Portalul Leului! Scuturari marca Uranus la orizont - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plina in Varsator, 12 august 2022. Ne asteapta energii puternice dupa Portalul Leului! Scuturari marca Uranus la orizont

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plina in Varsator, 12 august 2022. Ne asteapta energii puternice dupa Portalul Leului! Scuturari marca Uranus la orizont
Luna plina in Varsator 2020

Luna plina a lunii august 2022 are loc pe 12 august in zodia Varsatorului. Ea ne introduce in ultima luna a verii, dar si in energiile puternicului Portal al Leului care a fost in 8 august. Lunile pline intotdeauna pun lumina pe ce avem nevoie sa vedem, ajutandu-ne sa putem constientiza un adevar mai mare si sa ne expandam modul de gandire.

Daca lucrurile au fost neclare, incetosate in ultima vreme, aceasta Luna plina ne indeamna sa mai privim inca o data pentru ca acum putem primi raspunsurile cautate. Planeta trezirii si schimbarii, Uranus, este foarte activa sub aceasta Luna plina.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Uranus este coordonatorul Varsatorului, dar face si un unghi de aliniere cu Soarele la momentul Lunii pline care agata unele subiecte din viata noastra in care ne simtim nesiguri si tremuram. Poate ca ne e greu sa stim in ce sa avem incredere si ce directie sa alegem.

Cand un asemenea nivel de nesiguranta ne intra in viata, ne permite sa vedem ce este slab si ce trebuie sa cada dar si ce este puternic.

Aceasta energie nu este aici ca sa ne tulbure vietile ci sa ne ajute sa eliminam ceea ce nu mai este menit pentru noi. Multi stim si simtim cand e timpul sa dam drumul la ceva sau cineva dar uneori poate fi asa de greu sa o facem!

Luna plina ne va ajuta sa dam drumul cu blandete si ne reaminteste sa nu mai tinem cu dintii din frica. Tu la ce tii cu dintii din frica ? Ce ganduri, credinte, persoane, circumstante ai si nu vrei sa le dai drumul ?

Aceasta Luna plina ne cere sa ramana doar ce trebuie. Este mai bine sa lasam sa cada ce e menit sa cada si sa ramana ce e menit sa ramana decat sa controlam lucrurile. Daca ne abandonam si ne lasam sa curgem cu fluxul vietii, vom permite Universului sa ne arate calea inimii.

Aceasta energie de scuturare de la Uranus ne mai serveste si altui scop – trezirea energiei sufletului.

Cand lucrurile ne zguduie, ne fac sa privim totul intr-o noua lumina si sa simtim diferit despre noi insine si despre lumea in care traim. Asta poate declansa o trezire si sa capatam o noua cunoastere si intelepciune.

Uranus ne scutura intotdeauna doar ca sa ne trezeasca si sa ne arate o cale noua si mai mareata.

Un aspect foarte important este prezenta Lunii pline inainte de deschiderea Portalului Leului pe 8 august. Portalul acesta se deschide in fiecare an, insa acum el este amplificat prin energia Lunii pline.

Soarele atinge varful sau din sezonul Leului in care este iar Sirius, Soarele noastru spiritual este sus pe cer deci Poarta Leului se activeaza, trimitand mesaje, descarcari si inspiratii spre Pamant.

Luna plina in Varsator din 12 august ne ajuta sa vedem aceste energii in crestere si putem primi fiecare in parte intelepciune intuitiva, idei noi, inspiratii de la ghizii de lumina pentru pasii urmatori de facut in viata.

Daca ai intrebari, daca esti in cautarea unei noi intelepciuni, daca vrei sa iti expandezi mintea spre noi orizonturi, sa ajungi mai sus sub lumina Lunii pline, fii deschis si profita. Lasa informatia sa curga prin tine. Linisteste mintea si vezi ce vine spre tine. Stai sub lumina Lunii pline, priveste-o cum straluceste puternic pe cer, cere-i sa iti aduca intelepciune, cere-i sa iti trimita mesajele sale antice pentru a patrunde direct in fiinta ta. Ai rabdare. Ce nu mai e menit va iesi din viata ta si piesele ramase se vor reorganiza in noua realitate si te vei simti reinnoit, restaurat, trezit si cu o mare mare cunoastere a cine esti si unde trebuie sa fii.

Iata AICI totul despre semnificatia si superstitiile din jurul Lunii pline, fenomen pe care il traim de 12 ori pe an si care a fascinat omenirea dintotdeauna !

Asculta AICI cea mai frumoasa muzica inspirata de Luna plina si compusa de compozitorii celebri ai lumii!

BERBEC

Se pare ca platesti un pret prea mare pentru un obiectiv. Esti sigur ca se merita? Daca o sursa de venituri iese din schema, poate ca este timpul sa iti monetizezi mai bine talentele. Nu mai tine banii blocati si pune-i la treaba, sa munceasca pentru tine

Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum?

Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre!

3 zodii carora li se inchid relatii karmice intre 2 si 14 august 2022 sub Venus sextil cu Marte

TAUR

Probabil ca ti-ai setat intentii acum cateva luni pentru un nou inceput financiar si acum este timpul sa vezi ca acestea incep sa dea roade. Totusi, lucrurile par a fi intr-o fluctuatie, deci nu face inca mari investitii, asigura-te ca ai mai intai siguranta personala. O relatie poate juca un rol important in finantele tale acum

Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum?

Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre!

3 zodii carora li se inchid relatii karmice intre 2 si 14 august 2022 sub Venus sextil cu Marte

GEMENI

Ai obtinut o victorie personala care te face sa vezi altfel viata. Se nasc in tine dorinte noi. Acest lucru ar putea fi legat de o colaborare internationala sau o calatorie in strainatate. Vechiul tu ramane in urma pentru a face loc unui proiect nou sau unei descoperiri marete despre sine.

Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum?

Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre!

3 zodii carora li se inchid relatii karmice intre 2 si 14 august 2022 sub Venus sextil cu Marte

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 09/08/2022