Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum?
Luna plina in Varsator 12 august 2022

August a fost o luna revolutionara, inca de la inceputul ei, datorita triplei conjunctii rare care rupe lantul dintre Uranus cel inovator, Marte plin de actiune si Nodul Nord al destinului care a avut loc fix intre lunile iulie si august. Dar schimbari si mai radicale se anunta pe orizontul cosmic, deoarece Luna plina care rasare pe 12 august este programata sa zguduie lucrurile si mai intens.

Supranumita in mod traditional Luna plina a sturionului, aceasta lunatie de vara se intampla sa fie ultima Superluna a anului – ceea ce inseamna ca, la fel ca ultimele luni pline, atinge varful la o apropiere mai mica decat de obicei de Pamant si va parea a fi mai mare pe cer.

Luna plina in Varsator – 12 august 2022

In 12 august 2022 vom avea o Luna plina la 19 grade in Varsator. Este ultima SuperLuna plina a anului, ceea ce ar trebui sa te duca cu gandul la 14 iunie, ziua in care a fost prima SuperLuna plina din sirul de trei consecutive. La ce ai lucrat din iunie incoace? Ce s-a deschis atunci, iar acum a venit momentul sa finalizezi?

Luna plina in Varsator va face conjunctie cu Saturn si cuadratura cu Uranus si Nodul Nord al destinului, de aceea va fi nevoie de foarte multa luciditate si maturitate. Destinul tau este in mainile tale si trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru acest lucru.

Vestea buna despre conjunctia cu Saturn este faptul ca aduce energia manifestarii, Saturn fiind tot in Varsator. Iar Luna + Saturn = se intampla lucruri.

Citeste si: Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre!

Luna plina in Varsator – Moment culminant

Intoarce-te putin in timp, la data de 14 iunie, si aminteste-ti ce ar fi putut sa te agite sub stralucirea acelei SuperLuni pline? Din iunie, s-au petrecut deja doua Super Luni Pline, iar acum ajungem la a treia si ultima din acest an. Atingerea acestui punct al calatoriei poate aduce un sentiment de apogeu sau de inchidere. Daca poti identifica ceva care te-a agitat in iunie, este posibil sa descoperi ca acum, in august, ajungi la punctul final al acestei calatorii sau te afli intr-un punct in care trebuie sa iei o decizie.

Lunile Pline, dar mai ales SuperLunile Pline, ne aduc mereu in atentie ceea ce trebuie eliberat din viata noastra. Ele aduc in lumina lucrurile de care trebuie sa te debarasezi pentru a evolua.

Luna Plina din august cade in semnul de aer al Varsatorului, semnul purtatorului de apa. Purtatorul de apa este un simbol al vindecarii si al transmutatiei. Are darul de a colecta „apa” – energia emotionala, paranormala a lumii din jurul nostru – in vasul sau si de a o curata folosind puterea respiratiei inainte de a o intoarce pe Pamant.

Deoarece energia Varsatorului va radia puternic sub aceasta Luna Plina, o putem folosi pentru a ne conecta cu darul purtatorului de apa. Putem folosi puterea respiratiei pentru a transforma energiile dense, grele, negative sau afectate de durere din jurul nostru in ceva mai usor, plin de speranta.

Luna plina in Varsator – Compasiune, iubire si decizii

Da voie compasiunii sa radieze din inima ta in aceasta perioada. Da voie Lunii pline din august sa te faca sa te simti plin de iubirea pe care ai primit-o si vei continua sa o primesti. Fiind ultima SuperLuna a anului, Luna Plina din august iti poate aduce, de asemenea, inchiderea unui capitol. Sau te poate ghida pentru o decizie finala in calatoria ta. S-ar putea sa stii exact acum in ce directie trebuie sa o iei. S-ar putea sa stii acum in ce directie trebuie sa mergi mai departe pentru a ajunge la destinatia aleasa.

Lectiile lui Saturn

Saturn, Lordul karmei este foarte activ sub aceasta Luna Plina. Ori de cate ori Saturn este activ, te poate forta sa iti asumi o si mai mare responsabilitate pentru actiunile tale. Si sa te asiguri ca te misti in conformitate cu sinele tau superior. Daca orice actiuni pe care le intreprinzi nu este in acord cu sufletul tau sau daca renunti la unele dintre responsabilitatile tale, aceasta Luna Plina iti va reaminti cu prisosinta.

Lectiile pe care le aduce Saturn pot fi uneori dure, dar intotdeauna aduc oportunitati de crestere si dezvoltare. Cu Saturn, atata timp cat esti dispus sa iti faci treaba si sa iti asumi directia vietii tale, acesta isi va oferi sprijinul si te va ajuta sa atingi inaltimi la care nu ai visat niciodata. Cand faci munca pe care Saturn ti-o pune in fata, aceasta poate aduce succes, onoruri si recompense.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/08/2022