Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce planete sunt retrograde in august 2022? Ce aduce mersul “inapoi” al celor 6 astre!
Ce planete sunt retrograde in august 2022 - sfatulparintilor.ro - pixabay-com- orion-nebula-11107_1920

Luna august nu se lasa mai prejos in comparatie cu luna iulie in ceea ce priveste planetele retrograde. Totusi, nu trebuie sa iei totul prea in serios, caci retrogradele au si ele punctul lor forte. Despre toate acestea vor vorbi in cele de urmeaza.

Ce planete sunt retrograde in august 2022?

Cu toate cele cinci planete exterioare — Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto — retrograde in august 2022, cu siguranta vor avea loc câteva revizuiri si retusuri. Dar nu iti face griji! Ai experimentat retrogradele fiecareia dintre aceste planete in fiecare an. Asa ca ar trebui sa fii un adevarat profesionist.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Afla ce sunt planetele exterioare aici.

Calendarul retrogradelor din august arata cam asa:

  • Jupiter in Berbec din 28 iulie. Detalii aici.
  • Saturn in Varsator din 4 iunie. Citeste mai multe aici.
  • Neptun in Pesti din 28 iunie. Amanunte aici.
  • Chiron in Berbec din 19 iulie. Click aici pentru mai multe informatii.
  • Pluto in Capricorn din 28 aprilie. Te pot interesa amanuntele de aici.

Ultima, dar nu cea din urma planeta care va fi in retrograd in luna august este Uranus (24 august 2022 – 23 ianuarie 2023).

Ce aduce Uranus retrograd?

Uranus este planeta rebeliunii, a perturbarilor si a zguduirilor, dar in semnul de Pamânt fix al Taurului, schimbarile pe care probabil le-ai expreimentat au fost lente si deliberate. Calatorind prin acest semn din 15 mai 2018, a existat o schimbare in ceea ce priveste securitatea si stabilitatea in viata ta. Iar retrogradul viitor te va determina cu siguranta sa revizuiesti aceste schimbari.

De când Uranus se afla in Taur, am observat, in mod colectiv, o crestere a intereselor in jurul monedei digitale (alias criptomonede), precum si  explodarea costul vietii si a preturilor la gaze.

Din moment ce Taurul guverneaza in mod obisnuit banii si resursele, Uranus a revolutionat modul in care stabilim cu totii securitatea in viata noastra. Pe masura ce incepe retrogradul, ne va determina pe fiecare dintre noi sa reflectam asupra modului in care ne-am adaptat la unele dintre aceste schimbari.

Cu Uranus in Taur, ai fost indemnat sa rezisti cu fermitate schimbarilor pe care le-a adus Uranus, dar pe masura ce Uranus va stationa direct, vei fi inclinat sa revizuiesti unele dintre modificarile care au fost facute de la ultimul Uranus retrograd care a avut loc in perioada august 2021 – ianuarie 2022.

sursa: elitedaily.com

Image by WikiImages from Pixabay

Data articol: 07/08/2022