Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum? - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plina in Varsator 12 august 2022. Semnificatia spirituala a Lunii pline a sturionului! Ce capitol se inchide acum?

Luna plina in Varsator 12 august 2022

Energiile Nodului Nord al destinului

Luna Plina din august este, de asemenea, strans legata de conjunctia Nodului Nord cu Uranus, care are o energie cosmica majora cu care lucram pe tot parcursul lunii august.

Aceasta energie cosmica este setata sa zdruncine lucrurile si sa aduca instabilitate lucrurilor pe care candva le consideram stabile. Acest lucru se intampla mai mult la nivel global decat la nivel personal si poate activa probleme legate de agricultura, resurse naturale si finante.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

La nivel personal, Luna Plina stimuleaza energiile Nodului Nord ale destinului si aduce la lumina lucrurile pe care ne putem baza cu adevarat, precum si ce trebuie facut pentru a face fata oricarui sentiment de instabilitate care va fi aparut in viata noastra. Este posibil sa fie nevoie sa ne schimbam modalitatile de a ne adapta sau sa decidem daca vrem cu adevarat sa continuam pe calea pe care o calatorim.

Energia vindecatoare a Varsatorului

Cel mai bun mod de a naviga prin toata aceasta energie este sa iti amintesti darurile vindecatoare pe care Varsatorul le poate aduce. Aminteste-ti cat de importanta este respiratia in reglarea mintii, corpului si emotiilor.

Nu avem control asupra a ceea ce se intampla in lumea din jurul nostru, nu avem control asupra evenimentelor care se desfasoara, dar avem control asupra modului in care alegem sa ne comportam, asupra modului in care alegem sa gestionam lucrurile si asupra a ceea ce alegem sa investim energia.

Ia o decizie constienta sub aceasta Luna Plina pentru a-ti oferi energia pentru tot ceea ce te implineste. Ia decizia constienta de a alege sa vezi lucrurile intr-un mod care sa iti onoreze adevarul si sa iti aduca pace. Permite-i inimii sa radieze ca Luna, mare, stralucitoare si Plina.

Sursa: foreverconscious.com, bustle.com

Image by mollyroselee from Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/08/2022