3 zodii carora li se inchid relatii karmice intre 2 si 14 august 2022 sub Venus sextil cu Marte - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 zodii carora li se inchid relatii karmice intre 2 si 14 august 2022 sub Venus sextil cu Marte

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 3 zodii carora li se inchid relatii karmice intre 2 si 14 august 2022 sub Venus sextil cu Marte
zodii carora li se inchid relatii karmice

Fiecare om a trait cu senzatia ca stie din alta viata cel putin una dintre cunostintele sale. Unii contesta existenta reincarnarilor dar cat timp nu suntem siguri ca nu exista, de ce sa negam? Este clar ca nu putem contrazice trairea aceea cand simtim conexiunea speciala cu cineva abia intalnit ce iti pare prea familiar si ne construim relatia bazandu-ne pe aceasta traire. Putem simti asa despre parinti, copii, prieteni, colegi si iubiti. Depinde doar cum ne impacteaza persoana si desigur ca oamenii nu ne impacteaza la fel.

Daca aceste conexiuni din alte vieti ne ingreuneaza prezentul sau daca avem de curatat sau clarificat relatii intre suflete ce au ramas neterminate in alte vieti, ni se ofera o oportunitate intre 2 si 14 august 2022 cand planeta relatiilor Venus este in aspect astral sextil deci benefic cu Marte cel razboinic, pasional si puternic. Cele doua astre dau o mana de ajutor pentru vindecarea acestor conexiuni karmice.

Putem intelege macar de ce suntem cu anumiti oameni in viata noastra, ba chiar mai mult ce avem de facut sa incheiem aceste legaturi daca ele nu ne mai servesc.

Acest tranzit are un aspect rebel in energia lui si ne inspira sa ne dorim fericire si ne arata si incurajeaza sa acceptam ca uneori ca sa o putem obtine trebuie sa dam drumul unora dintre oamenii de care suntem cei mai apropiati. Poate nu de tot, nu definitiv dar macar acelor aspecte care creaza greutate. Relatiile karmice ne poarta de la un inceput pana la un final al unei lectii de viata pe care cele doua suflete au convenit sa le traiasca. Perioada aceasta ne ofera asemenea finaluri.

Nu totul dureaza pentru totdeauna, in special relatiile. Si desi finalurile aduc deseori durere emotionala, stim cu totii ca este inevitabil sa trecem prin incheieri de conexiuni umane importante. In timpul acestui sextil de 2 saptamani dintre Venus si Marte, multi dintre noi vor ajunge singuri la intelegerea a ce este de facut in acest sens sau la acceptarea unor finaluri. Separarea nu poate fi evitata si va crea un spatiu pentru crestere personala. Totul va fi bine. Totul este si va fi asa cum trebuie sa fie.

Iata 3 zodii care vor avea parte mai intens de influenta sextilului Venus Marte pentru incheierea unor relatii karmice din viata lor:

Taur

(20 Aprilie – 20 Mai)

Venus sextil cu Marte te ajuta sa intelegi ca totul este in proces de curgere si de trecere. Ai trecut prin capul tau asta de mi de ori si ajungi la aceeasi concluzie : iubesti o persoana dar trebuie sa o eliberezi.

Si nu este vorba ca nu va intelegeti ci de faptul ca sufletul tau are nevoie ca de aer de mai mult spatiu ca sa creasca.

Persoana respectiva si-a indeplinit scopul in viata ta si, desi poate suna rece, este pura realitate a vietii. Tu si conexiunea ta karmica ajungeti la un capat de drum comun si nu exista motive de a continua in acelasi mod ca pana acum. Ambii realizati ca este ceea ce este ; fara lacrimi, doar tacuta acceptare a vietii care isi urmeaza ciclurile firesti. Nu este nevoie de adio, ci doar de constientizarea faptului ca incepe o noua era pentru fiecare in parte. Va fi bine, ai incredere.

Aceste TREI zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea. Mercur in Fecioara le deschide ochii intre 4-25 august 2022!

8 august 2022. Portalul Leului se activeaza! Codurile trezirii spirituale!

MESAJ RUNE LUNA AUGUST 2022 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Gemeni

(21 Mai – 20 Iunie)

Este vremea de ramas bun, asa cum este si cantecul lui Andrea Bocelli, iar tu stii asta, simti asta. Ai tinut de aceasta relatie mult prea mult si peste timpul ei menit. Oricat de mult v-ati fi iubit, stii ca ceva s-a intamplat care a deteriorat relatia pana in punctul de a nu se mai putea repara. Ceea ce se intampla insa este natural. Nu toate relatiile, oricat ar fi de apropiate, sunt menite sa dureze pentru totdeauna. Poate ca ai fost extrem de apropiat de o persoana la care trebuie sa renunti fie de tot fie pe anumite aspecte, chiar daca ambii simtiti ca v-ati nascut poate anume sa va cunoasteti unul pe altul in aceasta viata. Dar nici cea mai puternica conexiune nu va continua sa existe daca se incheie contractul karmic stabilit intre suflete. Si da, uneori nu mai poti sta nici macar in aceeasi camera cu aceasta persoana cu care ai relatie karmica intrucat simti durere si inima grea. Asa poti recunoaste relatiile karmice si nevoia sufletelor de a le inchide.

Acest aspect astral benefic al lui Venus in sextil cu Marte ofera oportunitatea energetica pentru ca tu sa faci pasi si sa mergi mai departe in  povestea ta. Conexiunea aceasta a sufletelor voastre a facut ce a avut menit sa faca. Ti-a imbogatit viata cat timp a durat si tu acum ai puterea de a intelege asta si ca treaba este completa. Lasa recunostinta in inima ta si mergi mai departe spre ce va fi.

Aceste TREI zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea. Mercur in Fecioara le deschide ochii intre 4-25 august 2022!

8 august 2022. Portalul Leului se activeaza! Codurile trezirii spirituale!

MESAJ RUNE LUNA AUGUST 2022 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Capricorn

(22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Relatiile, ca si joburile, au inceputuri, perioade de mijloc si finaluri, atat pentru tine cat si pentru alte persoane, nu este nimeni scutit. Tu in general nu prea crezi in “pentru totdeauna” deci poti accepta finalurile. Iti place in teorie gandirea poetica dar nu o prea pui in practica. Ai simtit adancimea prieteniilor karmice si, desi frumoase si magice, ele raman prietenii iar prieteniile sunt facute intre fiinte umane. Iar oamenii au si erori si rani iar tu poti accepta asta.

In timpul aspectului astral benefic Venus sextil cu Marte, vei avea ocazia din nou sa vezi energia aceasta a prieteniilor karmice cum vin si cum pleaca. Esti adaptabil in acest sens. Poate pentru altii pari rece si nepasator dar chiar nu esti asa ci doar stii instinctiv sa te protejezi pe tine bine.

Tu stii cat de mult ti-ai daruit inima intr-o asemenea relatie dar din fericire stii si cand este timpul sa te retragi sau sa accepti finalul. Acest tranzit astral va avea un efect puternic asupra ta cand vine vorba de finalul unei alte povesti karmice frumoase dar dureroase.

Aceste TREI zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea. Mercur in Fecioara le deschide ochii intre 4-25 august 2022!

8 august 2022. Portalul Leului se activeaza! Codurile trezirii spirituale!

MESAJ RUNE LUNA AUGUST 2022 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

foto: depositphotos.com

Data articol: 06/08/2022