Luna noua Neagra acopera Soarele! Care sunt intelesurile spirituale - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna noua Neagra acopera Soarele! Care sunt intelesurile spirituale

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna noua Neagra acopera Soarele! Care sunt intelesurile spirituale
luna noua neagra - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_364585346_L

Aprilie 2022 a fost si continua sa fie o luna memorabilia. A avut un eveniment cum numai o data in viata poti intalni – Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Am avut un Stellium in Pesti, pentru a doua oara. Finalul lunii ne prilejuieste o a doua Luna noua (dupa cea de la 1 aprilie). Aceasta Luna noua poarta numele de Luna noua neagra si prilejuieste prima eclipsa de Soare din acest an.

Schimbari de directie

Eclipsele sunt binecunoscute pentru schimbarile rapide si neasteptate in viata. Se spune despre ele ca reprezinta o realiniere la propriul destin, chiar daca acest lucru presupune ca totul poate fi dat peste cap.

In timpul eclipsei partiale din Taur, Luna si Soarele se aliniaza, sporind interesul pentru stima de sine, valorile materiale, mediul inconjurator. Aceasta lunatie poate schimba total modul in care fiecare dintre noi pretuieste ceea ce are si ceea ce isi doreste. Apar ca din senin oportunitati de bani si alte recompense.

Eclipsele pot fi momente cosmice haotice si, totusi, avand in vedere ca aceasta se petrece in statornicul semn al Taurului, ne aduce puntina stabilitate, chiar daca suntem putin zdruncinati.

Luna noua neagra 2022 – intelesuri spirituale

Cand avem doua Luni pline pe parcursul unei luni calendaristice, pe a doua o numim Luna plina albastra. Cand avem doua Luni noi intr-un interval de o luna, a doua se va numi Luna noua neagra. Pentru ca este un eveniment foarte rar, aceasta lunatie schimba cu totul intelesurile astrologice. Ea este mult mai puternica si aduce o sansa in plus pentru a te reconecta la energia Lunii.

Ce aduce in plus eclipsa de Soare?

Faptul ca Luna noua neagra este implicata si intr-o eclipsa partiala de Soare aduce si mai mult dramatism, dar si mai multe oportunitati de a te realinia destinului. Se deschid multe usi si va trebui sa profiti de ele. Caci pe cat de rapid se deschid pe atat de repede se inchid la loc.

Toate eclipsele au loc in acest an pe noua directie Taur/Scorpion.

Te mai poate interesa: Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion pentru un an si jumatate. Fantomele trecutului ies la suprafata!

Va trebui sa fii foarte atent la ceea ce se petrece in jurul tau. orice s-ar intampla in aceasta perioada probabil ca se va metamorfoza cu prilejul eclipsei de Luna in Taur din noiembrie. de asemenea, poti observa ca unele sentimente sau situatii de la sfarsitul anului 2021, reapart sau prind viteza cu prilejul acestei lunatii. Ultima eclipsa in Taur din 19 noiembrie anul trecut a dat startul.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/04/2022