ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion?
ECLIPSE 2022

Eclipse 2022. Eclipsele sunt evenimente astronomice si astrologice care aduc simbolul necunoscutului in viata noastra. Schimbarea, in ciuda dificultatii cu care o abordam, este benefica, pana la urma! Prin schimbare evoluam.  Oamenilor le place sa traiasca in zona de confort, iar cele 4-6 eclipse anuale rup modelele si tiparele cunoscute. Eclipsele indeamna la actiune, indeamna sa iti schimbi focusul si sa mergi mai departe.

ECLIPSE 2022. Se schimba axa eclipselor

Particularitatea anului 2022 este schimbarea punctelor de eclipsa, adica Nodurile Lunare. Nodurile Nord si Sud ale Lunii sunt punctele in care se intersecteaza calea Soarelui si cea a Lunii si unde au loc eclipsele.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Nodurile releva drumul destinului si evolutia sufletului. Acestea se schimba o data la 18 luni. Ele sunt singurele corpuri astrologice care au miscare in spate, asa cum se intampla cand o planeta e retrograda. Din cauza acestei miscari, ele sunt asociate cu vietile noastre trecute, cu karma si destinul nostru. Suntem chemati sa ne depasim conditiile memorate de Nodul Sud din alte vieti ale sufletului si sa avansam spre Nodul Nord.

Predictii 2022. Se reface puzzle-ul! Mercur – retrograd de PATRU ORI! Cum ne influenteaza destinul?

Pe data de 5 mai 2020, Nodul Nord s-a mutat in Gemeni iar Nodul Sud in Sagetator si se vor schimba in 18 ianuarie 2022.

Astfel, Nodul Nord va fi in Taur, iar Nodul Sud in Scorpion, pentru urmatoarele 18 luni. Asezare a Nodurilor Destinului va dicta energia noii conjuncturi. Astfel, iti va arata ce esti sortit sa inveti, sa exprimi si sa simti. Vei simti ca se darama unele ziduri, astfel incat sa poti comunica mai usor cu cei din jur. Nodul Nord in Taur da startul unor parteneriate fructoase, dar si startul unei perioade in care sa iti indrepti mai mult atentia catre confort, lux si placere. Creativitatea este in crestere si, de asemenea, se simte nevoia de a face pace cu trecutul pentru a te putea bucura de prezent.

Nodul Sud in Scorpion stimuleaza dorinta de a te elibera de tacticile manipulatoare sau de uzanta banilor pentru a obtine anumite privilegii. De asemenea, creste nevoia de a avea posesiuni materiale, tangibile.

SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului pe axa Taur-Scorpion! Atenție!

Eclipse 2022 de Soare

In timpul eclipselor de Soare, Luna se plaseaza direct intre Pamant si Soare, iar Soarele si Luna fac conjunctie. Pentru putin timp, micuta Luna are capacitatea de a bloca Soarele si de a-i stinge lumina pentru Pamant. Se spune ca eclipsele de soare elimina tiparele fixe si te imping spre necunoscut. Intunericul poate provoca tulburari in viata noastra, doar ca, fara intuneric, n-am putea sti ce este lumina. Doar pasind in necunoscut ne putem dezvolta spre excelenta.

In 2022 vom avea doua eclipse de Soare, ambele partiale. Prima va ri eclipsa din 30 aprilie 2022, in zodiac Taur. Va fi o eclipsa partiala, generata de Luna noua. Cea de-a doua va fi in 25 octobmbrie, cauzata de Luna noua zodia Scorpion.

Cum sunt afectate zodiile

Eclipsele de Soare sunt generatoare de speranta. Oamenii cred intr-o restructurare in viata lor, intr-un nou inceput odata cu eclipsa. Te poti astepta la schimbari de viziune, de credinte, schimbari ale sistemului de valori. In timpul eclipselor de Soare din 2022, semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) pot avea problem cu banii din cauza proastei gestionari a finantelor. Semenele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) pot avea oportunitati legate de noi castiguri banesti, precum si imbunatatiri in viata amoroasa. Semenele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) realizeaza ceea ce isi doreste cu adevarat sufletul lor. Semenele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) au nevoia de o reorganizare a programului. De asemenea, ar trebui sa mediteze mai mult pentru a readuce armonia si pacea in viata lor.

Eclipse 2022 de Luna

In timplu eclipselor de Luna, Pamantul se afla exact intre Soare si Luna, si se spune ca Luna si Soarele sunt in opozitie. Apoi, putem veea umbra Pamantului transformand lumina Lunii pline in nuante intense de rosu, maro si gri. Eclipsele de Luna ne ajuta sa ne cunoastem adevarul interior. Eclipsele de Luna sunt despre ce e in interiorul nostru, nu despre cum ne proiectam in luma exterioara. Eclipsele de Luna sunt un moment excelent pentru descoperirea de sine.

In 2022, vor fi doua eclipse totala de Luna. Prima in 16 mai, in Scorpion, iar cea de-a doua in 8 noiembrie, in zodia Taur.

Cum sunt afectate zodiile

Eclipsele de Luna genereaza multe emotii, insa pot aduce si lumina in relatii. Luna simbolizeaza problemele interne, in timp ce eclipsele de Luna au menirea de a aduce la suprafata dorintele sufletului. In timpul eclipselor de Luna din 2022, semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) incep sa realizeze care este rolul lor in viata si care este adevarata lor valoare. Semenele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) pot avea insomnii generate de greselile trecutului. Ceva ii macina si nu le da pace nici macar in somn. Semenele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) pot fi dezorientati, in special in amor. Semenele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) pot avea revelatii legate de modul in care fac bani.

Surse: mooncalendar.astro-seek.com, cafeastrology.com, vogue.co.uk, yearly-horoscope.org

Foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 06/01/2021