Predictii 2022. Se reface puzzle-ul! Mercur – retrograd de PATRU ORI! Cum ne influenteaza destinul? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Predictii 2022. Se reface puzzle-ul! Mercur – retrograd de PATRU ORI! Cum ne influenteaza destinul?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Predictii 2022. Se reface puzzle-ul! Mercur – retrograd de PATRU ORI! Cum ne influenteaza destinul?
previziuni 2022 - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-zpuku

Predictii 2022. Anul 2021 a insemnat pentru multi adunarea bucatilor de puzzle ravasite din 2020 incoace. Unii au reusit, altii nu, dar cu siguranta toti am fost pusi fata in fata cu o realitate fara precedent. Aceasta lume noua ne-a fortat sa remodelam, sa reformulam credinte, valori, moduri de viata.

Nu este om care sa nu fi trait in aceasta perioada momente de haos, confuzie, coplesire, deznadejde, dar si de speranta si optimism. Se pare ca 2022 va fi momentul marilor schimbari, atat la nivel personal, cat si la nivel colectiv. In 2022, Universul ne cere sa continuam munca, sa cautam profunzimea in vietile noastre. Sa folosim tot ce am invatat in aceasta ultima perioada pentru a construi un viitor mai bun.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cine sunt EU! Noul EU!

Pe masura ce Saturn cel disciplinat isi mentine cursul prin revolutionarul Varsator, continua cresterea preocuparilor umanitare in intreaga lume. Deoarece Varsatorul guverneaza tehnologia, s-ar putea sa vedem, de asemena, mai multe semne de intrebare asupra eticii si confidentialitatii. Mai ales ca designul centrat pe om si inteligenta artificiala devin tot mai populare.

Intre timp, Uranus – “marele perturbator” – se afla in Taur tot anul, demontand structuri invechite si ajutandu-ne sa inventam o noua realitate care serveste tututor. Nu doar unora dintre noi.

La nivel personal, in 2022, Uranus si Saturn continua sa influenteze credintele vechi, ideile prafuite si modurile de gandire, astfel incat sa putem crea o noua versiune a noastra. O versiune care sa fie mult mai apropiata de ceea ce suntem cu adevarat. O versiune cat mai autentica si aliniata noii lumi. Este foarte important sa ne reamintim, totusi, ca acesta este un proces de durata. O calatorie pe care trebuie sa o parcurgem cu demnitate, dar si cu blandete fata de sufletele noastre.

Schimbi modul de gandire, iti schimbi viata!

Cand incepe anul 2022, Venus se afla deja in miscare retrograda in Capricorn. Aceasta incepe in 19 decembrie 2021 si va continua pana in 29 ianuarie 2022. Acest lucru se traduce prin faptul ca ne punem intrebari, chiar foarte importante, cu privire la valorile, credintele, finantele si relatiile noastre. Ar trebui sa tinem cont de faptul ca Venus este retrograd in momentul in care ne scriem rezolutiile de An Nou. Si sa ne concentram pe manifestarea abundentei si a noilor posibilitati in fiecare dintre aceste zone.

Mai mult, din 14 ianuarie, mesagerul Mercur isi incepe primul retrograd al anului (din cele PATRU), in Varsator, semn intelectual de Aer. Mercur va retrogada apoi intr-un alt semn de Aer – Gemeni – incepand cu 10 mai. Si mai apoi tot in semn de Aer – Balanta (9 septembrie). Elementul Aer guverneaza comunicarea, procesul de gandire si sanatate mintala. Asa ca ne putem astepta ca aceste retrograde sa ne aduca o schimbare majora de mentalitate pe tot parcursul anului.

In combinatie intra si Marte retrograd – tot in Gemeni – incepand cu 30 octombrie 2022. Preocuparile pentru sanatatea mintala devin si mai intense. Din fericire, avem si un al patrulea Mercur retrograd – din 29 decembrie – in Capricorn – un semn practic de Pamant. Acesta poate fi mesajul ca, in sfarsit, se incheie o etapa plina de suisuri si coborasuri si incepe ceva mai stabil.

Magia manifestarii

Jupiter, planeta expansiunii si a norocului, isi incepe anul in Pesti. Jupiter este de fapt conducator traditional al Pestilor. Asa ca exista o familiaritate si o usurinta care se manifesta pe masura ce planeta calatoreste prin aceasta zodie. In 17 februarie 2022, Jupiter formeaza o usoara legatura cu trezirea lui Uranus, aducand o dorinta pozitiva de schimbare. Acesata intalnire planetara ne aduce oportunitatea de a face schimbarile necesare in viata noastra, pentru a primi ceea ce ne dorim.

Pe langa Jupiter, Neptun, conducatorul modern al Pestilor, se afla si el tot aici. Prezenta celor doua planete profunde intr-un semn atat de creativ precum Pestii aduce oportunitatea extinderii orizonturilor, a expansiunii in Lumea noua, plina de iubire, compasiune si pace.

In 12 aprilie 2022, Jupiter si Neptun se vor uni pentru a forma o comuniune spirituala puternica. Este o perioada excelenta pentru dezvoltarea zonei spirituale si filosofice a fiecarei persoane. Nu este cea mai buna perioada, insa, pentru lucruri practice si afaceri, pentru ca intreaga atmosfera este idealista si poti scapa din vedere detalii importante pentru business.

Tulburari in colectiv

Nu putem vorbi despre anul 2022 fara a mentiona tranzitul lui Pluto. In 2022 ne putem astepta la secrete dezvaluite, la schimbari rapide in economie, dar si la declansarea unor forte revolutionare. De altfel, Pluto se pregateste pentru intrarea in futuristul Varsator din 2023.

Pentru Statele Unite, tranzitul lui Pluto are o insemnatate aparte, caci are loc Intoarcerea lui Pluto. In luna februarie, Pluto va reveni la pozitia natala in harta natala a SUA, eveniment ce nu s-a mai petrecut din 1776 incoace. Desi data exacta a evenimentului este 20 februarie, astrologii spun ca Intoarcerea lui Pluto a SUA  va influenta intreaga planeta mai tot anul. Caci, dupa cum se stie, SUA este una dintre puterile lumii, iar celelalte tari vor fi influentate de schimbarile care se petrec in America.

Incheiem periplul astrologic al anului 2022 prin a spune cateva cuvinte si despre eclipse ale anului care au loc pe axa Taur-Scorpion. Scorpionul guverneaza dedesubturile si iubeste sa sape adanc pentru a descoperi este este ingropat sub mastile de suprafata. Iar Taurul conduce lumea fizica si materiala. Aceste eclipse ne ofera oportunitatea de a ne infrunta intunericul, de a ispasi pedeapsa pentru greselile facute si de a merge mai departe cu integritate. In acelasi timp, se pun bazele unei noi existente, bazate pe adevar si iubire.  

HOROSCOP GENERAL 2022! Click aici!

Sursa: tarot.com

foto

Data articol: 01/01/2022