Uranus in Taur inca 5 ani. Ce trebuie sa stii! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Uranus in Taur inca 5 ani. Ce trebuie sa stii!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Uranus in Taur inca 5 ani. Ce trebuie sa stii!
uranus in taur - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- solar-system-11111_1280

Uranus, planeta marilor treziri si schimbari a parasit zodia Berbec si a intrat in Taur pe 15 mai 2018, dupa 80 de ani. Uranus va parasi zodia Taur in 2026, deci vom avea inca 5 ani in care vom resimti influentele. Despre ce este vorba, citeste in continuare!

In timp ce Uranus este numai despre schimbare, crestere si trezire, Taurul este in intregime numai despre siguranta, securitate, stabilitate, consistenta. Uranus tanjeste dupa schimbare in timp ce Taurul tanjeste ca lucrurile sa ramana la fel si pe loc. Fiecare se lupta cu forta sa isi impuna vointa atunci cand se intalnesc, dar pe durata parteneriatului lor de 8 ani trebuie sa ajunga la un consens.

Uranus nu este niciodata satisfacut, niciodata asezat si linistit.

Aceste doua energii destul de incompatibile se vor simti pe pielea noastra a vietii de siguranta de zi cu zi. Drept urmare, ne poate fi dificil sa facem sau sa acceptam anumite schimbari, pentru ca atunci cand Uranus intalneste Taurul, avem de-a face cu provocarea: ce se intampla cand ceea ce nu poate fi oprit intalneste ceea ce nu poate fi miscat din loc? Efectul minim din asemenea ciocnire este de artificii iar cel maxim nici nu poate fi imaginat. Sa ne tinem, asadar, bine de tot si deschisi la orice se poate intampla.

Ce stim despre nelinistitul Uranus?

Ori de cate ori o planeta cu miscare asa de lenta precum Uranus isi schimba semnul, creaza un efect de netrecut cu vederea ce este simtit in intregul Cosmos si aduce o noua energie pentru fiecare, numai buna de explorat.

Felul in care Uranus lucreaza este sa ne elibereze – prin schimbari pe alocuri socante – de oricine ne tine inapoi, pentru ca Uranus este insasi Libertatea. Uranus curata calea pentru a veni ceva mult mai bun, desi la prima vedere nu pare asa.

Uranus reprezinta toate aspectele neobisnuite ale vietii. Simbolizeaza puterea inventiva, schimbare, rascoale, tensiune si revolutie.

Uranus a fost descoperit ca planeta pe vremea Revolutiei Franceze in 1781 gratie inventiei telescopului, intrucat este aproape invizibil cu ochiul liber. Uranus are nevoie de 84 ani ca sa orbiteze in jurul Soarelui. In mitologie, Uranus este tatal lui Saturn si el are puterea de a initia schimbari.

Cuvintele semnificative pentru energia lui Uranus sunt: risc, schimbare, brusc, independenta, magnetism, imprevizibilitate, inventii.

Citeste si: Horoscop eveniment: Gata, Uranus este in Taur pana in 2026, dupa 84 ani! Esti pregatit pentru SCHIMBARILE RADICALE aduse de rebelul, socantul si divinul URANUS?

Cum a fost viata ta cu Uranus in Berbec din 2010 pana in 2018?

Pe durata acestui schimb de energie de la Uranus in Berbec la Uranus in Taur, este foarte probabil ca vom experimenta cu totii o trezire de un anumit tip. Ca sa intelegi cum functioneaza acest tranzit pentru tine personal, gandeste-te la ce se intampla cu viata ta in preajma lunii mai 2010 si apoi din nou in jurul lui martie 2011. In preajma acestor momente Uranus a intrat in Berbec si acum, pe masura ce planeta se pregateste sa paraseasca acest semn, simti un sentiment de completitudine, de inchiere a ceva ce a durat in tot acest timp.

Cat timp a fost in Berbec, Uranus te-a provocat sa pasesti intr-o pozitie de lider al vietii tale, nu neaparat in sensul de a conduce alti oameni. Probabil ca ai luat anumite decizii curajoase atunci sau au fost schimbari de viata semnificative care ti-au schimbat total calea pe care te aflai.

Uranus in Berbec a fost despre a face schimbari ca sa poti pasi in propria ta putere si sa ocupi locul soferului in limuzina vietii tale.

Reflecteaza la asta si vezi in ce aspecte ai capatat mai mult curaj si ai putut face pasi noi in viata.

Felicita-te pentru cat de departe ai ajuns si sarbatoreste schimbarile care au aparut in viata ta pana acum si carora le-ai facut fata. Incearca sa le privesti cu o minte pozitiva si sa le recunosti contributia la cine ai devenit in ziua de azi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/04/2021