Uranus in Taur inca 5 ani. Ce trebuie sa stii! - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Uranus in Taur inca 5 ani. Ce trebuie sa stii!

uranus in taur - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- solar-system-11111_1280

Cum a fost cu Uranus in Taur din 2018 incoace si cum ne va fi in urmatorii 5 ani?

Miscarea lui Uranus in Taur aduce lectii noi si de aceasta data este vorba despre sentimentele noastre de siguranta si stabilitate.

Felurile in care cauti stabilitatea si confortul vor fi puse la o revizuire sub aceasta energie. Vei putea descoperi ca ceea ce candva credeai ca este sigur si stabil, acum nu mai este asa, in special din punct de vedere material si financiar.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

De fapt, sub aceasta energie s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti si stabilesti din nou ce te face sa te simti in siguranta si stabil. S-ar putea sa fie nevoie sa dai drumul si sa eliberezi atasamentele de ceea ce candva iti aducea confort.

Marea majoritate am fost conditionati sa primim siguranta si sentimente de stabilitate prin bunuri materiale cum ar fi o casa, un job, bani, masini si tot asa. In timp ce aceste posesiuni ne asigura intr-adevar o anumita securitate, acum suntem chemati sa sapam mai adanc si sa invatam sa cultivam aceste trairi din interior, indiferent de circumstantele exterioare.

Intr-un fel, Uranus in Taur este despre a da drumul paturii de siguranta si sa inveti sa pasesti afara in lume cu mai multa libertate si mai mult risc.

Suntem chemati acum sa practicam a avea incredere mai multa in noi atunci cand plasa de protectie de sub noi nu mai exista sau isi schimba forma.

Pamantul de sub noi se poate clatina sau poate fi instabil sau poate ca nu mai este siguranta pe care o simteam inainte. Dar asa crestem, asa invatam si asa descoperim cine suntem cu adevarat.

Unii astrologi s-au aventurat sa prezica o crestere a numarului de cutremure sau dezastre naturale pe masura ce Uranus se aseaza in noua sa casa in Taur. Uranus in Taur va crea prin energia sa valuri noi si mari de inovatie si puternica schimbare, chiar revolutie in : industria tech, cercetarea medicala, criptomoneda, robotica, moda si tot ce inseamna frumusete si stare de bine.

Afla aici ce rol are Uranus in Taur in criza Covid-19!

Uranus isi va incheia calatoria in Taur in aprilie 2026!

La acel moment cu siguranta te vei uita in urma si vei reflecta la schimbari pe care le-ai facut in viata ta ca sa iti cultivi mai multa sau o alta forma de securitate si confort dar dinspre INTERIOR spre EXTERIOR.

Planul financiar este unul preferat de Uranus in tranzitele sale prin Taur de-a lungul istoriei. Uranus in Taur este despre schimbarea felului in care folosim banii si bunurile luate cu bani, ca simbol al stabilitatii vietii de zi cu zi.

Sunt mari sanse sa vedem o revolutie socanta a banilor (banii sunt condusi de Taur) cu aparitia tehnologiei blockchain, a criptomonedei, a Bitcoin-ului. Vor fi sincope majore in regimul monetar din lume si chiar ne putem astepta la orice, pentru ca tot ce gireaza Uranus este total imprevizibil. Ne putem astepta la schimbari uriase in domeniul bancar, pot disparea vremurile in care oamenii merg la o banca, au un card si folosesc o unica moneda de schimb, se poate schimba sistemul de taxe. Unii oameni vor pierde banii pe care se bazau si fara de care nu stiu cine sunt ei pe lume.

Marea intrebare ce se va pune este: Ce valoare au lucrurile materiale si de ce iti sunt ele asa de importante?

Oare fara ele sau cu ele diferite mai stii cine esti? Ori de cate ori vedem tranzit astrale precum Uranus in Taur, stim pur si simplu ca fundamentele care ne aduc stabilitate in viata – a inchiria, a detine proprietati, a avea un credit card, a plati taxe si impozite, a avea rate la banca, a avea pensii si burse sau alte forme de remunerare – se vor transforma intr-o forma sau alta.

Asa cum si ele au aparut la un moment dat de-a lungul istoriei, la fel vor aparea altele si altele si altele, fiecare in parte avand acelasi rol de a ne oferi siguranta si stabilitate dar adaptat altor vremuri.

Daca nu suntem flexibili sa cautam si sa ne adaptam la alte forme, vom avea de pierdut. In schimb, transformarea ne va oferi libertate de la orice sau oricine ne restrictioneaza. Tranzitele lui Uranus tind sa fie cu confruntari, socante dar eliberatoare iar solutia sa le facem fata este sa continuam sa mergem mai departe, sa nu ne oprim agatati de trecut sub nicio forma. Ramai flexibil. Adapteaza-te in permanenta. Cu totii vom inventa lumea noua impreuna.

Privim cum se repeta istoria? Anii 1930 si 1940 sub Uranus in Taur

Ultima data cand Uranus a tranzitat Taurul este necunoscut pentru marea majoritate dintre noi, deci nu stim cum se simte energia si viata sub aceasta miscare.

Au trecut aproape 80 ani de cand Uranus nu a mai fost in Taur. Cum poate astrologia sa faca previziuni asupra viitorului? Analizand trecutul repetitiv pe sute de ani. Fata de timpul linear, timpul astrologic este circular. Astrologii stiu ca istoria se repeta.

Pe 6 iunie 1934, Uranus a intrat in Taur (semn ce conduce si banii, moneda, economia si sistemul bancar) si a ramas acolo pana in 9 octombrie a aceluiasi an. Acest lucru ne da o clara idee la ce sa ne asteptam de la acest tranzit. Uranus a reintrat in Taur pe 27 martie 1935 si a ramas pana pe 7 august 1941 – Cel de-al doilea razboi mondial. A mai fost o miscare inapoi in Taur din 4 octombrie 1941 pana pe 15 mai 1942.

Acestia au fost anii imediat urmatori dupa marea prabusire de pe Wall Street care a coicis cu Marea Depresiune, urmata de rationalizarea si austeritatea razboiului. Cupoanele de rationalizari au inlocuit banii normali in timpul razboiului. Valoarea monedei din unele tari a luat-o razna. Au aparut intrebari fundamentale despre valoarea vietii umane. Am trecut si vom trece in continuare prin acest tip de intrebari: de la ce pret incepe umanitatea si cat valoreaza fiecare om?

Nu inseamna ca tot ce s-a intamplat in istorie intre 1934 si 1942 se datoreaza in totalitate tranzitului lui Uranus in Taur, dar nici nu este strain de el.

La ce ne mai putem astepta de la tranzitul Uranus in Taur?

Tot ce poti face este sa fii informat despre ceea ce urmeaza si sa inveti sa te astepti la neasteptat. Flexibilitatea este cuvantul de baza al acestei perioade pana in 2026 si vei vedea ca va trebui sa te adaptezi nu la o schimbare ci la mai multe care vin in cascade. Toata lumea va fi la fel de atinsa pentru ca este vorba de schimbari la nivel global, deci nimeni nu e singur. Impreuna va trebui sa cream noi abordari financiare si ceva mai bun pentru viitor.

Un lucru NU poti face cand Uranus schimba semnul : sa intorci spatele schimbarii, sperand ca ea va disparea de la sine. Acest lucru, pur si simplu, nu va fi posibil. Acest tranzit va dura destul de multi ani si trebuie sa continui sa mergi mai departe, sa nu ne te opresti agatat de trecut sub nicio forma. Ramai flexibil. Adapteaza-te in permanenta. Cu totii vom inventa lumea noua impreuna.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/04/2021