SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului pe axa Taur-Scorpion! Atentie! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului pe axa Taur-Scorpion! Atentie!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului pe axa Taur-Scorpion! Atentie!
Nodurile Lunare pe axa Taur-Scorpion

 Data de 18 ianuarie 2022 este foarte importanta. Nodurile Lunare sau Nodurile Destinului se muta pe axa Taur-Scorpion.  Ele marcheaza, astfel, inceputul unei noi lectii colective.

Nodul Nord reprezinta soarta si directia colectiva in viata, in timp ce Nodul Sud reprezinta lectiile individuale si lucrurile pe care trebuie sa le lasi in urma. Pe axa Taur-Scorpion, va trebui sa invatam cu totii cum sa renuntam a control pentru a obtine confortul in alte zone ale vietii noastre.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ce sunt Nodurile Lunare?

Nodurile Lunare sunt mai degraba puncte matematice decat planete. Ele marcheaza locul unde traiectoria Lunii in jurul Pamantului se intersecteaza cu traiectoria aparenta a Soarelui. Intrucat aceste doua cercuri simbolice sunt inclinate una spre alta cu aproximativ 5 grade, avand un centru comun Pamantul, ele se intalnesc in doua puncte aflate in opozitie totala.

Cand Soarele si Luna ocupa aceste puncte in acelasi timp, avem o eclipsa. De aceea Nodurile Lunare sunt legate direct de puterea pe care eclipsele o au de a precipita evenimentele aici pe Pamant si sa asiste sufletele in evolutia lor! Ele reprezinta punctul simbolic de intalnire dintre Soare (Spirit), Luna (Suflet) si Pamant (Materie).

Nodurile Lunare din harta ta natala. Tu pentru ce ai venit pe Pamant?

Nodurile Lunare au un impact profund asupra horoscopului tau, aratandu-ti care iti este calea spre evolutie spirituala.

Nodul tau Sud arata ce tip de amintiri ai adus cu tine in aceasta viata din trecutul tau (alte vieti si/sau mosterniri de la strabuni, numite genetice, care sunt fie de ganduri, conceptii, emotii fie de probleme pe corpul fizic, asa zisele boli genetice). El contine situatii si experiente care iti par familiare pentru ca ai dobandit o anumita eficienta in a le gestiona (fie ele bune sau rele).

Nodul tau Nord arata directia pe care ai nevoie sa o urmezi ca sa pasesti pe un teren total nou pentru a creste, a te dezvolta, a curata mosternirile vechi, consecintele actiunilor gresite din trecut si a sustine sufletul sa evolueze si sa se descotoroseasca de balastul trecutului. Iti arata unde nu ai experienta si unde ai nevoie sa sari in necunoscut ca sa inveti acolo sa inoti ! Aceasta este directia pe care trebuie sa o iei daca ai de invatat ceva nou, daca vrei sa simti ca evoluezi si ca ai realizari.

Te mai poate interesa: TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?

Axa Taur-Scorpion

Noua axa Taur-Scorpion are o puternica influenta asupra creatiei si fertilitatii, precum si asupra pierderii si degenerarii. Acesta este ciclul naturii. Taurul patroneaza ceea produce si creeaza Pamantul. In emisfera Nordica, Soarele se muta in Taur in luna mai, luna care corespunde cu cea mai feritila perioada din natura. In sezonul Taurului natura incepe sa inmugureasca spre abundenta glorioasa. Mai este una dintre lunile cu cele mai colorate flori.

Peste 6 luni, Soarele se va muta in Scorpion. In emisfera Nordica, acest lucru coincide cu toamna, cu moartea si degradarea naturii, care contribuie, de fapt, la sporirea fertilitatii pentru anul viitor. Scorpionul este asociat, astfel, cu compostul, cu lichidul care duce la regenerare. Acesta este ciclul inevitabil al naturii: viata, moarte, renastere.

O alta tema importanta a axei Taur-Scorpion sunt banii si sexul. Pentru urmatorii doi ani, focusul se va muta spre bani, economie mondiala, piata de capital. Pot aparea si situatii mai tensionate, gratie lui Uranus care este activ tot in Taur. Taurul este o zodie simbol a fertilitatii, in timp ce Scorpionul patroneaza organele sexuale. De aici putem trage concluzia ca in urmatorii doi ani vor fi dezbatute la nivel global problem legate de fertilitate/infertilitate si legi impotriva avortului.

Evenimente posibile pe axa Taur-Scorpion

La ce sa ne asteptam atat timp cat Nodurile Lunare se vor afla pe axa Taur-Scorpion?

Nodul Nord in Taur (+Uranus)

Cu Nodul Nord in Taur ar putea creste

– profitul din activitati artistice si criptimonede

– interesul pentru actiuni sustenabile, ecologice

– consumul de alimente bazate mai mult pe plante

– pretul caselor, terenurilor, pe masura ce oamenii isi doresc mai multa stabilitate

Nodul Sud in Scorpion

Cu Nodul Sud in Scorpion ar putea aparea

– scaderea interesului pentru asigurari, imprumuturi, credite sau alte scheme de ajutor

– limitarea accesului la avort

– lipsa increderii in oameni, ceea ce ar putea aduce divorturi si despartiri

– pierderea unor traditii mostenite din strabuni.

Datele eclipselor pe noua axa Taur-Scorpion

  • 30 aprilie: eclipsa partial de Soare in Taur
  • 16 mai: eclipsa totala de Luna in Scorpion
  • 25 octombrie: eclipsa partial de Soare in Scprion
  • 8 noiembrie: eclipsa totala de Luna in Taur

In 2023, vom avea eclipsa de Luna in Scorpion (5 mai) si eclipa de Luna in Taur (28 octombrie)

SURSA: mindbodygreen.com, sallykirkman.com, bustle.com

Foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 01/01/2022