Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion pentru un an si jumatate. Fantomele trecutului ies la suprafata! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion pentru un an si jumatate. Fantomele trecutului ies la suprafata!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Nodurile Lunare se muta pe axa Taur-Scorpion pentru un an si jumatate. Fantomele trecutului ies la suprafata!
Nodurile Lunare se muta

Marti, 18 ianuarie 2022, la o zi distanta de Luna plina a Lupului, se petrece o schimbare majora pe axa de eclipse. Nodurile Lunare, sau Nodurile destinului, se muta pentru un an si jumatate, pe axa Taur-Scorpion. Nodurile Lunare s-au aflat pe axa Gemeni-Sagetator din 4 iunie 2020, si se vor muta din nou in 12 iulie 2023, pe axa Berbec-Balanta.

Cum a fost pe axa Gemeni-Sagetator? Ce urmeaza?

Nodul sud in Sagetator a presupus confruntarea cu demonii credintei oarbe. Opiniile tuturor au devenit termonucleare. Oamenii au inceput sa devina fanii teoriilor conspirationiste. Impactul distorsionat asupra mintii colective a fost dureros de clar.

Ce demonologie psihologica va aparea acum, pe masura ce Nodul Sud se va pozitiona in Scorpion? Iata ca apar alte intrebari: de unde vin acele obiceiuri proaste din Nodul Sud si presupurile emotionale? De nastem cu ele? Provin din alte vieti? Exista reincarnarea? Nodul Sud este simbolul karmei nerezolvate. Nodul Nord devine apoi remedial – iar atingerea acestuia este foarte aproape de scopul final al vietii tale.

Bebelusii nascuti in urmatorul an si jumatate vor avea de eliberat multa karma din Scorpion – iar elixirul lor de vindecare vine din energia Taurului. Acesti bebelusi vor naviga pe valurile evolutiei, iar daca sunt lenesi nu vor putea face fata karmei nerezolvate. Ca de altfel noi toti. Pana in iunie 2023, va trebui sa inotam prin aceste valuri karmice. Umanitatea, la nivel colectiv, este pec ale sa se confrunte cu o eruptive de energie scorpionica dezordonata – iar speranta de a razbate prin aceasta furtuna este sa fim cu ochii pe porturile calme ale Taurului.

Care este natura acestei karme scorpionice nerezolvate?

Scorpionul este o zodie care agita aproape pe toata lumea. Moarte, durere, castastrofa neasteptata – acolo se afla simbolismul acestei zodii. Pe scurt, Scorpionul se refera la aproape toate lucrurile despre care ceilalti se tem sa vorbeasca. Imagineaza-ti un soldat zguduit de razboi care este intrebat nonsalant: “Si cum a fost la razboi? Poveseteste-ne si noua!” Cam asa este si cu Scorpionul. Ne face pe toti sa ne simtim fragili.

Exista cateva linii emotionale pe care majoritatea nu vrem sa le depasim. Dar fiecare dintre noi are datoria de a o face pentru a vindeca ce e de vindecat. De-acum si pana in iulie 2023, intreaba umanitate va trebui sa “mearga acolo”! Va trebui sa ne confruntam cu ranile colective. A sosit timpul. Ca principiu general, fiecare poate presupune ca in vietile anterioare a fost rusinat, tradat, inrobit, abuzat, ranit in razboi etc. Acestea sunt lucrurile pe care Scorpionul le aduce la lumina!

Citeste si: SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului pe axa Taur-Scorpion! Atenție!

A sosit timpul! “Fantomele” trecutului ies la suprafata

A venit timpul vindecari in momentul in care, la nivel colectiv, suntem cu totii pregatiti pentru asta. Acest process de vindecare, regenerare, recuperare sunt generate de Nodurile Lunare.

Aceasta este o parte a pachetului pregatit de zodia Scorpionului. O alta parte este confruntarea cu “pacatele”. Si cand spunem pacate nu ne referim la intelesurile biblice, ci la lucrurile de care nu suntem mandri ca le-am facut. Unde se duc acele amintiri neplacute? Unde sunt depozitate? Raspunsul astrologic este simplu: “In Scorpion!”.

“Fantomele” trecutului ies la suprafata acum. Nu ai unde sa fugi, nu ai unde sa te ascunzi. Ne vom confrunta cu cei pe care i-am ranit si cu cei care ne-au ranit. S-ar putea sa fim cu totii in alte corpuri, dar esenta dramei nerezolvate este tot acolo si aproape ca ne loveste peste fata. Toate acele emotii nerezolvate, incomode, ies la suprafata.

Poate ca cineva care te iubeste iti spune in fata un adevar dur despre tine. Cu siguranta te vei apara, este un gest reflex natural. Dar gandeste-te la ce ti s-a spus. Admite cu curaj ca exista un sambure de adevar in cuvintele rostite. Priveste-ti prietenul in ochi si multumeste-i pentru acest adevar. Pe de alta parte se mai poate intampla sa intri in stare de negare si sa ocolesti acest prieten, chiar sa-l ranesti pentru ce a putut sa-ti spuna. Si acest lucru face parte din  natura Scorpionului.

Dar cu Nodul Nord ce e?

Taurul defineste o cale spre vindecare deosebit de eficienta, disponibila tuturor. Este remedial care ne ajuta sa iesim din campul gravitional scorpionic. Cu Taurul tot este simplu. Animalele inteleg mult mai bine calea evolutiva a Taurului decat oamenii. Animalele mananca atunci cand le este foame si dorm atunci cand sunt obositi. Animalele traiesc momentul prezent. Ele nu par a se ingrijora despre ziua de maine. Daca te plac te ating, daca nu te plac pleaca. Lucruri pe care oamenii nu le fac. Si, totusi, viata ar putea fi chiar atat de simpla. Aceasta este intelepciunea Taurului.

Vestea buna este ca avem cu totii aceasta intelepciune in noi, dar e mult prea ingropata sub o multime de cuvinte si masti. Dar avem timp pana in iulie 2023 sa o readucem la suprafata. Petrece mai mult timp in natura. Bucura-te de tacere. Ai incredere in cei care te linistesc, care iti dau o stare de serenitate. O alta bucurie a Taurului este iertarea. Iertarea te elibereaza, iertarea ingroapa securea razboiului.

Ca intotdeauna, semnele opuse se echilibreaza si se corecteaza reciproc. Pacea vindeca razboiul, o respiratie adanca invinge anxietatea. O imbratisare remediaza furia. Acesta este Taurul!

Sursa: forrestastrology.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 16/01/2022