Marele eveniment 2022 incepe! Nodurile Destinului se MUTA pe axa Taur-Scorpion. 18 luni de teme MAJORE pentru karma ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Marele eveniment 2022 incepe! Nodurile Destinului se MUTA pe axa Taur-Scorpion. 18 luni de teme MAJORE pentru karma ta

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Marele eveniment 2022 incepe! Nodurile Destinului se MUTA pe axa Taur-Scorpion. 18 luni de teme MAJORE pentru karma ta
Nodurile Destinului se MUTA

Nodul Lunar Nord s-a mutat in Taur, iar Nodul Lunar Sud a intrat in Scorpion. Si vor ramane asa pana in 12 iulie 2023. Acesta este unul dintre cele mai importante tranzite ale anului 2022 care va completa transformarea prin care trecem cu totii. Se vor schimba abordarile legate de resurse, valori, relatii si intimitate.

“Cele mai bune lucruri din lume sunt gratis. Dar al doilea cel mai bun e foarte scump”, spunea Coco Channel. In mare parte, este adevarat. Insa, desi gratis ca bani, necesita multa munca, implicare, devotament.  Iar aceste actiuni nu sunt chiar cele mai simple.

Modul in care societatea actioneaza, cu toate complexitatile ei, face dificil sa te concentrezi si sa vezi ACUM ce merge prost. Iar aici intervin cele doua zodii:

  • Rolul Taurului este sa reaminteasca ce este bine pentru fiecare dintre noi, ce ne face placere
  • Rolul Scorpionului este sa reaminteasca ce poate merge prost DACA iti pierzi concentrarea.

Stiind ce poate merge prost (relatiile si prieteniile se pot termina, soarele poate cauza cancer, natura poate fi nemiloasa daca mergem in salbaticie nepregatiti) nu numai ca poate ajuta sa apreciem cee ace este bun. Dar ne ajuta si sa ne pastram integritatea fizica si emotionala, precum si pe cea psihica, astfel incat sa traim viata lunga si sa apreciem ceea ce vrea Taurul.

Atunci cand stim ce vrem, avem definitia pentru “cele mai bune lucruri din viata”. Iar cand ajungem la ceea de dorim fie ne dorim mai mult, fie vom vrea altceva. “Cele mai bune lucruri din viata” sunt acele lucruri autentice, cu intelesuri personale si nu vor putea fi cumparate vreodata de la magazine.

Citeste si: SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului pe axa Taur-Scorpion! Atentie!

Taur vs. Scorpion

Cand Taurul si Scorpionul sunt in echilibru, apreciem ceea ce avem deoarece intelegem cat de delicata, imprevizibila si fragile este viata. Nu luam nimic de-a gata, dar, totusi, ne pregam vietii cu tot ce are ea mai pretios.

Cand Taurul si Scorpionul NU sunt in echilibru, fie nu apreciem ceea ce avem (Taur), pentru ca ne temen ca ceva poate merge prost (Scorpion). Fie nu ne relaxam (Scorpion) pentru ca ne temem ca putem pierde ce avem deja (Taur).

In energia sanatoasa a Taurului apreciem tot ce ne aduce viata si ne simtim binecuvantati pentru acea experienta. Energia nesanatoasa a Taurului aduce lipsa placerii de a trai si inlocuirea ei cu diverse substitute (mancare, placeri, posesiuni, lux sau “al doilea cel mai bun lucru din viata” care, dupa cum am spus, costa foarte mult).

In energia sanatoasa a Scorpionului ne luam precautii sanatoase, dar ne si deschidem in fata oamenilor. Energia nesanatoasa a Scorpionului ne face anxiosi, dependenti de control, dominate de vina. In energia nesanatoasa a Scorpionului credem ca totul se obtine foarte greu, cu sacrificii mari.

Scorpionul este maestro in a folosi lucrurile “gratis” ale Taurului (dragoste, sex, placeri, bani) ca arma pentru a detine controlul. Pentru el detinerea controlului este sinonima cu reducerea sentimentelor de vinovatie sau anxietate.

Axa Destinului, aflata acum pe zona Taur-Scorpion cauta echilibrarea celor doua semne opuse. Pentru urmatoarele 18 luni, temele majore vor fi la ce aspiram, cum vor evolua relatiile,

Nodul Nord si Nodul Sud

Nodurile Lunare sunt singurele corpuri ceresti care se misca inapoi. Datorita miscarii lor retrograde sunt associate cu vietiele anterioare, cu karma si destinul. Nodul Sud este conectat cu vietile trecute, cu karma trecutului. Nodul Nord este conectat cu oportunitatea de a-ti imbunatati karma viitoare si rescrierea destinului.

Nodul Sud reprezinta karma nerezolvata pe care trebuie sa o “descalcim”, sa o punem la punct. Nodul Sud este familiar, este zona de confort pe care o cunoastem la nivel instinctiv, unde ne simtim in siguranta. Dar, totusi, exista un motiv pentru care Nodul Sud nu este implinit. Nu putem rezolva o problema in aceesi mentalitate in care am creat-o, nu?! Deci va trebui sa abordam lucrurile din directia opusa. Nu vom putea implini karma daca nu facem acest lucru. Iar aici ne ajuta Nodul Nord.

Nodul Nord este despre ceea ce ar trebui sa invatam la perfectie. Nu vom putea sa vindecam karma Nodului Sud fara sa imbratisam Nodul Nord. Nodul Sud ni se da la nastere, iar Nodul Nord reprezinta busola ca sa ajungem acolo unde trebuie.

Te mai poate interesa si: TU unde ai Nodurile Lunare la nastere si ce spun despre SOARTA TA? Nodurile Lunare inseamna destin. De unde venim, de ce, unde ne ducem?

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 19/01/2022