Horoscop TAROT pentru Luna plina in Berbec. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Ai facut tot ce trebuia? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Berbec. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Ai facut tot ce trebuia?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop TAROT pentru Luna plina in Berbec. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Ai facut tot ce trebuia?
Horoscop TAROT pentru Luna plina in Berbec
Credit foto: pixabay.com

Vineri 29 septembrie 2023, ne vom bucura de o spectaculoasa Luna plina in Berbec, Luna plina a Luna plina a recoltei, asa cum mai este ea numita. Ca toate Lunile Pline de peste an, si aceasta Luna plina in Berbec este o oportunitate de a te elibera lucrurile din trecut care te tin pe loc si te fac sa te simti ingradit. Mai mult, este ultima superLuna plina a anului.

Luna plina in Berbec – semnificatii

Mesajul general al cartilor de tarot pentru Luna plina in Berbec din septembrie 2023 este ca trebuie sa verifici daca nu cumva ai fost prea egoist. Poate ca este o lupta intre ceea ce tu iti doresti si ceea ce altcineva isi doreste si va trebui sa astepti sa vezi ce urmeaza. Pe masaura de astepti, intreaba-te: Ai facut tot ce trebuia? Ai fost prea dur? Ai exagerat? Poate ca ar trebui sa recunosti faptul ca, in mare parte, ai creat situatia in care te afli acum. Si, asa cum ai creat-o, poti gasi si o cale sa iesi din ea. Fii dragut si politicos, zambeste mai mult. Iti face bine sa fii putin mai asertiv. Daca te afli intr-o situatie de conflict, cauta o solutie de mediere, ca sa aduci pacea.

Luna plina in Berbec poate fi destul de fioroasa, cu emotii puternice. Poti spune cuvinte dure sau poti lua decizii pripite. Pentru orice actiune, mai devreme sau mai tarziu va veni nota de plata. Deci, fii atent!

Iata mesajul cartilor de tarot pentru Luna plina in Berbec pentru fiecare zodie in parte.

Balanta

Respira

Aceasta carte vine sa-ti transmita mesajul ca a venit vremea sa te regrupezi, sa inveti din experientele trecutului si sa mergi mai departe. Ai credinta ca ceea ce s-a intamplat este spre binele tau suprem. Incearca sa accepti ca lucrurile sunt asa cum sunt si da-ti tie, dar si celor din jurul tau, voie sa te relaxezi. Respira. Nu poti fi in priza tot timpul! Poate ca te simti blocat sau chiar ca ai esuat intr-o privinta. Dar nu e asa. Cu timpul vei vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Fii cinstit cu tine insuti si aminteste-ti ca viata isi urmeaza intotdeauna cursul ei.

Semnificatii suplimentare: vei afla cat de curand cum stau lucrurile intr-o privinta. Ai nevoie de putin timp liber pentru binele tau. Este timpul sa iti impartasesti intelepciunea si experientele cu ceilalti. Evita sa cazi in vreo criza.

Mesajele îngerilor pentru Luna plină în Berbec. Ghidare spirituală ca să profiți de energia Lunii pline a recoltei

Numărul norocos al zodiei tale chinezești

7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 28/09/2023