7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața
moduri de a folosi energia sezonului Balanță
Credit foto: Depositphotos.com

Sezonul Balanței este un moment în care frumusețea abilitățile sociale domnesc și în care deciziile trebuie luate ținând cont de toate părțile poveștii.

Energia sezonului Balanță domnește între 23 septembrie și 22 octombrie în fiecare an. Precedat de sezonul Fecioarei și urmat de sezonul Scorpionului, cel mai bun mod de a-l onora este să ne răsfățam în activități care ne aliniază cu energia celui mai echilibrat semn zodiacal dintre toate.

1. Îmbraca-te cu un stil nou.

Întreaba orice pasionat de zodii și iti va spune că Balanța reprezintă frumusețe. La urma urmei, este guvernată de Venus, planeta iubirii, frumuseții și farmecului. Deci cel mai bun (și cel mai creativ) lucru pe care îl poți face în acest sezon Balanță este să iei garderoba și ținutele de zi cu zi mai în serios.

Fie că ești o fată simpla, un tip care iubește cămășile albe clare sau o persoană cu un simț eclectic al modei, acum este momentul să experimentezi și să te îmbraci cu ceva nou. Începe prin a scoate totul din dulapul tău, astfel încât să poți inventaria ceea ce ai. Și apoi creează combinații de ținute pe care este posibil să le fi încercat sau nu înainte.

Dacă ai prieteni care îți aruncă idei, cu atât mai bine! La urma urmei, Balanța este o zodie sociala. Și dacă o excursie de cumpărături improvizată apare in plan, mergi la ea.

7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața

2. Fă-ți noi prieteni.

Ca semn de aer, Balanta este una dintre cele mai sociale zodii de acolo. Domnește literalmente asupra conceptului de prietenie și parteneriat, așa că energia din timpul sezonului Balanță este excelentă pentru a face noi prieteni.

Saluta mai multe persoane în timp ce te afli la cafea, poate te alaturi la câteva cluburi sociale sau discuti despre concepte de nișă pe un server. Opțiunile sunt nesfârșite. Aici ești limitat doar de imaginația ta.

3. Perfecționeaza-ti abilitățile de comunicare.

Nu poți fi la fel de fermecător ca o Balanță sau la fel de bun cu cuvintele tale decât dacă îți perfecționezi abilitățile de comunicare. Și sezonul Balanță este scuza perfectă pentru a face exact asta.

Indiferent dacă înveți prin profesorii de comunicare de pe rețelele sociale sau emulând actorii tăi preferați, depinde de tine. Poti chiar să te înregistrezi vorbind și să urmăresti mai târziu pentru a prinde acele obiceiuri de comunicare proaste pe care le ai, dar nu știai că le ai!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/09/2023