Horoscop special: Ziua de 26 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor 5 ZODII. Vezi cine e în top și ce le aduce întâlnirea iubăreților Venus și Marte! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Ziua de 26 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor 5 ZODII. Vezi cine e în top și ce le aduce întâlnirea iubăreților Venus și Marte!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Ziua de 26 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor 5 ZODII. Vezi cine e în top și ce le aduce întâlnirea iubăreților Venus și Marte!
26 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor ZODII
Credit foto: Depositphotos.com

Venus, planeta iubirii, în Leu, dansează cu Marte în Balanță în ziua de marți, 26 septembrie 2023, aducând perspective noi în calitate de iubăreți cosmici care te încurajează să privești lucrurile într-un mod diferit. Fă un pas înapoi și folosește învățămintele retrogradării lui Venus pentru a schimba modul în care vezi viața și cum poți implementa schimbări noi în viața ta.

De la începutul lunii iunie 2023, Venus se află în Leu, iar acum, înainte de a trece în Fecioară, poți folosi tot ceea ce ai învățat pentru a descoperi adevărul despre vindecarea ta.

Marte guvernează pasiunea și motivația ta. În Balanță, se concentrează mai mult pe parteneriatele cu ceilalți, ajutându-te să asiguri că refaci legăturile necesare pentru a te ajuta să obții tot ce îți dorești. Schimbul de energie dintre Venus și Marte te invită să abordezi o nouă viziune și inovație în depășirea recentelor provocări pentru a-ți îmbrățișa cu ușurință ceea ce este divin destinat pentru tine.

Iată care sunt zodiile binecuvântate de întâlnirea dintre Marte și Venus din 26 septembrie 2023

Fecioara

Ca unul dintre cele mai vindecătoare semne ale zodiacului, deții o putere imensă de a-i ajuta pe alții și de a-ți transforma propria viață. O parte esențială a acestui lucru este, de asemenea, onorarea valorii tale divine. Când poți păși în demnitatea ta, totul devine mai ușor, deoarece poți vedea semnificația dăruirii ție însuți mai întâi înaintea altora. Cunoașterea vredniciei tale iti permite să cultivi o legătură mai profundă cu lumea spiritelor, ceea ce te va ajuta să fii ghidat în cele mai norocoase momente din viața ta.

Venus în Leu luminează latura ta intuitivă, la fel cum Marte în Balanță îți atrage atenția asupra temelor despre stima de sine și binecuvântările financiare. Asigura-te că iti spui că esti demn de tot ceea ce visezi, deoarece acesta este începutul pentru a-l cultiva în viața ta. Pentru a atrage binecuvântările financiare pe care le cauți, mai întâi trebuie să știi cât de profund ești demn de ele. Când știi că ești demn, vei avea mai multă încredere în acele clipuri ale universului, permițându-ți să creezi o viață plină de abundență și bogăție.

TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

SPECIAL: Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 25/09/2023