SPECIAL: Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

SPECIAL: Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » SPECIAL: Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte
Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii
Credit foto: Depositphotos.com

Respiră adânc și eliberează toate grijiile sezonului Fecioarei și, odată cu ele, ideea că trebuie să tânjești după o ideală nerealistă de perfecțiune în viața ta romantică. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți așa cum ești, autentic și autentic, pentru a găsi iubirea pe care ai dorit-o întotdeauna. Nu ești demn doar dacă ești perfect, ci pentru că te-ai născut cu acest drept.

Balanta guvernează parteneriatele și relațiile, deoarece este unul dintre semnele dominante ale lui Venus, planeta iubirii, și stăpânește toate aspectele echilibrului și corectitudinii. În dragoste, acest lucru poate să se manifeste diferit, deoarece se referă la atingerea unui echilibru în interiorul tău și în relația ta într-un mod autentic pentru tine.

Iată cum afectează sezonul Balanță horoscopul iubirii pentru toate zodiile!

Balanta

Acesta este începutul zodiei tale, pe măsură ce Soarele se schimbă în Balanță și toată lumea este binecuvântată cu capacitatea de a avea puțin din acest semn de aer. Soarele guvernează asupra acțiunilor și alegerilor eterne, iar în Balanță, înseamnă că tu și partenerul tău veți fi mai concentrați pe compromis și reciprocitate. Folosește-l pentru a continua să te onorezi pe tine și visele tale așa cum ai fost, dar permite-ți să vezi acțiunile partenerului tău prin iubire.

Când îți poți schimba perspectiva către una a iubirii, îi permiți partenerului să crească, să se schimbe și ca relația ta să se îmbunătățească. Doar pentru că ceva a fost adevărat în trecut, nu înseamnă că încă mai este și, pe măsură ce vei practica această credință, vei fi, de asemenea, în spațiul necesar pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat relația.

Sezonul Balanței este întoarcerea ta solară și noul an personal, pe măsură ce Soarele se mișcă prin spațiile în care era când te-ai născut. Ia asta ca pe o oportunitate de a-ti îmbrățișa creșterea recentă și de a alege să lasi trecutul în urmă, pe măsură ce devii entuziasmat de tot ceea ce va urma.

TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

Prima zi din zodia BALANȚĂ. La ce trebuie să renunțe aceste PATRU ZODII pentru a le merge din plin tot sezonul

Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 23/09/2023