Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut
Lecția karmică baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut
Credit foto: Depositphotos.com

Harta natală ne deschide către teoriile vieților anterioare care pot fi vizualizate prin Nodurile Lunare, semnul Lunii și alte poziții. Luna reprezintă copilăria noastră, dar nevoile emoționale pe care le avem acum pot fi legate de ceea ce am experimentat și am învățat într-o încarnare trecută. Pe baza acestei teorii, se pare că sufletul nostru în această viață continuă lecțiile din trecut pentru a ne oferi instrumente pentru prezent și viitor. Poți afla în ce zodie era Luna când te-ai născut aici.

Iată care este lecția karmică a fiecărei zodii pe baza zodiei în care era Luna în ziua când te-ai născut.

Luna in Berbec: echilibrează independența și interdependența

Potrivit lui Lomasi, cei cu o lună Berbec „vin în această lume cu un suflet care are un sentiment de sine foarte puternic și un ego puternic.” Ea explică că o lună Berbec reprezintă pe cineva care a fost „un pionier, un cruciat, un avocat pentru cei dezmoșteniți” în viața trecută, explicând că „în viața ta prezentă, este posibil să fi făcut gesturi eroice în numele mamei tale, al partenerului sau chiar al colectivului, pentru că ai puterea emoțională să cucerești asta, să faci asta”.

Lunii Berbec sunt pionieri și pot fi priviți ca lideri generoși care doresc să-i ajute pe alții. Pentru că sunt conduși de Marte, se pot simți destul de de neoprit, dar pot deveni și protectori pentru familia lor și pentru oamenii cărora le pasă. Aceasta este poziția cuiva hotărât să-i îndrume pe alții cu bunătate dacă au evoluat și au abandonat tendințele egoiste. Luna Berbec trebuie să renunțe la o parte din puterea și controlul lor, așa că echilibrul este într-adevăr esențial atunci când vine vorba de natura lor independentă, așa cum am menționat mai sus.

TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

SPECIAL: Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte

Prima zi din zodia BALANȚĂ. La ce trebuie să renunțe aceste PATRU ZODII pentru a le merge din plin tot sezonul

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 23/09/2023