TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile
TAROTUL toamnei 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Cărțile de tarot au fost folosite de-a lungul timpului pentru a facilita conexiunea cu mesajele divine. Acestea se împart în două categorii principale: Arcana Majoră, care conține 22 de cărți, și Arcana Minoră, care constă din 56 de cărți. Împreună, cele 78 de cărți au rolul de a dezvălui adevăruri divine. Cărțile din Arcana Majoră nu sunt asociate cu nicio culoare specifică și transmit semnificații mai profunde legate de aspectele cotidiene ale vieții. Aceste cărți ascund în ele marile lecții, schimbările majore și dezvoltarea spirituală autentică a umanității.

Iată ce mesaje au pregătite cărțile de tarot pentru zodii, pentru toamna 2023.

Acest aranjament de cărți abordează aspecte legate de energia ta curentă, de situația cu ce te confrunți, obstacolele din calea ta, cum să mergi mai departe și o lecție pe care o poți învăța din această experiență.

BALANȚĂ

Asul de spade

Asul de spade aduce o descoperire. S-ar putea să înțelegi stilurile tale de relaționare (amoroase sau platonice) cu o claritate nouă. Această realizare ar putea cere schimbări, permițându-ți să rupi tipare nesănătoase și să te desprinzi de persoanele care nu mai sunt potrivite pentru tine. Energiea acestei cărți te va ajuta în comunicarea clară și rezolvarea problemelor cu concentrare. Dacă ești într-o relație sănătoasă, așteaptă-te să avansezi constant.

Din 23 septembrie 2023 începe SEZONUL BALANȚEI. Aceste PATRU ZODII se simt copleșite și vor să evadeze. Ce mesaje aduc astrele pentru ele!

Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Cum te comporți când esti singur, în funcție de zodia ta

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 23/09/2023